PRM / Elektronisk ble lanceres i løbet af foråret

1. april 2018 07:20 | Af: Ritzau Info
 

Nu er det slut med at lugte til babys blenumse for at tjekke om der er gevinst. Med den nye elektroniske ble kan forældre fremover få besked via app, når bleen trænger til at blive skiftet.

Pressemeddelelse fra Startpakke.com

Den elektroniske ble er udviklet for at gøre livet nemmere for både baby og forældre. Indersiden på bleen kan skiftes som normalt, men den ydre side er den elektroniske del. Denne del af bleen har indbygget bluetooth, så bleen kan kobles til smartphone og betjenes via app. Fra appen kommer der push notifikationer, der varierer alt efter om det er nr. 1 eller 2 baby har leveret. Bliver bleen ikke skiftet, vil appen komme med løbende advarsler.

“Vi har ventet i spænding på at lancere den elektroniske ble. Vi er sikker på at den vil gøre livet nemmere for både babyer og forældre” Udtaler Rolf Hansen, der ejer siden Startpakke.com, hvorfra man snart vil kunne købe den elektroniske ble. Prisen på bleen kommer til at befinde sig i et prisleje på omkring 2.000 kr.

Den elektroniske ble måler vitaminoptag

Bleen kan dog mere end blot at konstatere om den er fyldt. Der er også indsat en chip, der måler hvilke vitaminer baby har optaget fra maden. En smart måde at holde styr på om børnene får det de skal. Ligeledes kan chippen give direkte til besked til appen, hvis der er tilfælde af luft i maven, som kan være smertefuldt og ubehageligt for baby.

Kan gøre en stor forskel i landets vuggestuer

Med den store effektivisering i landets institutioner, har den elektroniske ble potentiale til at ændre dagligdagen i dagplejer og vuggestuer. Hvis bleen indføres som standard, er det slut med røde numser og våde bleer. De ansatte behøver heller ikke længere undre sig over hvorfra lugten kommer, men kan i stedet blot få svaret på direkte på deres telefon.

Planen er at den elektroniske ble kommer online på https://startpakke.com/ i løbet af foråret.

Find yderligere information om produktlanceringen her: https://startpakke.com/elektronisk-ble/

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/elektronisk-ble-lanceres-i-lobet-af-foraret?releaseId=12540701

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu