PRM / En fantastisk motionsfest er overstået for i år

5. september 2018 09:21 | Af: Ritzau Info
 

DHL Stafetten i København havde i løbet af fem dage 117.000 løbere og walkere ude på de 5 kilometer. DHL Stafetten rummer alle fra de hurtigste løbere til folk med fysiske handicaps.

Pressemeddelelse fra Sparta Atletik og Motion

I løbet af de fem dage DHL Stafetten i København fandt sted, viste vejret sig fra et væld af sider. Lige fra regn og torden til smukt solskin. Vejret var med andre ord mangfoldigt, og det samme er DHL Stafetten, der i den grad er et motionsevent for alle.

“Det er 19 år i træk, jeg er med til DHL Stafetten, men det er første år, hvor jeg ikke løber. Jeg har et dårligt knæ, så det er super, at der nu er mulighed for at deltage i en walk i stedet. Det betyder også, at arrangementet bliver mere inkluderende, da det får lokket kollegaer med, som normalt ikke vil deltage,” siger Roland Sørensen, der er afdelingsleder i LindPro.

Netop det inkluderende element i DHL Stafetten er også af afgørende betydning for Ulykkespatienforeningen, som i år stillede med hele 50 deltagere, hvoraf en stor del sad i kørestol.

“Det er tredje år i træk, at jeg er med, og jeg er helt vild med den gode stemning, her er. Folk klapper og hepper, og det er virkelig fantastisk,” siger Carsten Hansen, der selv er kørestolsbruger.

International opmærksomhed

DHL Stafettens evne til at inkludere alle har også vakt international opsigt, hvor man med misundelse kigger på den succes, DHL Stafetten har i Danmark. Derfor var der i år også besøg fra Tyskland, hvor man ligeledes har en stafet inspireret af DHL Stafetten.

DHL Stafetten 2019 finder sted i dagene 26.august – 30.august

Fakta om DHL Stafetten 2018 i København

Antal hold: 23.807

Antal løbehold: 18.236

Antal walkhold: 5571

Antal kilometer, der er tilbagelagt: 595.175 km

Se flere billeder fra DHL Stafetten her

Hovedsponsor

DHL

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/en-fantastisk-motionsfest-er-overstaet-for-i-ar?releaseId=13469314

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu