PRM / En sjov og aktiv ferieuge i sommerferien

25. juni 2018 10:16 | Af: Ritzau Info
 

Spartas Atletikskole finder sted i skolernes sommerferie fra uge 27 til og med uge 32 og er en oplagt mulighed for en aktiv og anderledes ferieuge.

Pressemeddelelse fra Sparta Atletik og Motion

Højdespring, længdespring og hækkeløb er blot nogle af de mange forskellige discipliner, som er på programmet, når Sparta Atletik afholder atletikskole i sommerferien. Atletikskolen er henvendt til alle børn i alderen 7-15 år, som har lyst til at prøve kræfter med atletikken, og den afholdes på Østerbro Stadion. Sparta har afholdt atletikskole i mere end 15 år, og det er både til glæde for de mange børn og for Sparta Atletik. Børnene inddeles i hold efter deres alder, så de 7-9 årige er sammen og de 10-15 årige.

“Vores atletikskole er traditionelt meget populær i alle aldersgrupper, men der er stadig ledige pladser i de forskellige uger. Så hvis man synes, at ens barn skal prøve kræfter med en lang række af forskellige atletik discipliner og samtidige få en masse gode oplevelser, så kan man melde sit barn til på atletik.sparta.dk,” siger Charlotte Beiter Bomme, der er ungdomschef i Sparta Atletik.

Der kan læses mere om Spartas atletikskole her.

.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/en-sjov-og-aktiv-ferieuge-i-sommerferien?releaseId=12963769

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu