PRM / Endnu en måned med vækst hos platformsvirksomheden Happy Helper

2. juli 2018 08:49 | Af: Ritzau Info
 

Den digitale platform Happy Helper der formidler privat rengøring fortsætter sin vækst. Det viser nøgletal for selskabets aktivitet i juni. Dermed fortsætter selskabet rækken af udmeldinger om månedlig vækst.

Pressemeddelelse fra Happy Helper

Happy Helper A/S har i dag offentliggjort deres månedlige nøgletal. Tallene viser, at selskabet fortsætter de tidligere måneders væksteventyr. Selskabet har således oplevet en vækst i antallet af rengøringer på 105,8 % set i forhold til samme måned sidste år. Samtidig er omsætningen i samme periode steget med 107 %.

– Det er tilfredsstillende tal. Vi arbejder benhårdt på at indfri forventningerne, som vi har stillet vores aktionærer og brugere i udsigt. Dagens tal viser, at vi er på rette vej, siger Dennis Forchhammer, CEO i Happy Helper.

Juni er samtidig første måned, hvor Happy Helpers samarbejde med Matas er aktivt. Et samarbejde, hvor Happy Helper indgår i Matas’ veludviklede kundeprogram med adgang til mere end 1.7 millioner danskere.

– I juni er vi stille og roligt begyndt at åbne op for vores samarbejde med Matas, så vores organisation og platform kan modtage den betydelige tilgang af nye brugere ordentligt og uden “bugs”, fortæller Dennis Forchhammer.

Happy Helper blev lanceret i 2015 med det erklærede mål at bruge teknologi til at løfte privat rengøring, så brugerne kan finde eller tilbyde rengøring indenfor trygge og gennemsigtige rammer. Dagens nøgletal tyder på, at danskerne har taget mere end positivt imod platformen, der i dag beskæftiger 23 personer på sit hovedkontor i København.

Kontakt:

Public Affairs & Presse Martin Pelle tlf.: +45 53 63 93 10 email: mp@happyhelper.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/endnu-en-maned-med-vaekst-hos-platformsvirksomheden-happy-helper?releaseId=13157003

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu