PRM / Eniig får ny direktør for Digitalisering, Informationssikkerhed og IT

17. oktober 2018 08:06 | Af: Ritzau Info
 

Morten Bilgrav Mathiasen er den 1. oktober 2018 tiltrådt som direktør i den midt- og nordjyske energikoncern Eniig med ansvaret for Digitalisering, Informationssikkerhed og IT. Morten Bilgrav Mathiasen bliver desuden en del af Eniigs koncernledelse.

Pressemeddelelse fra Eniig

Morten Bilgrav Mathiasen er uddannet civilingeniør og har mere end 20 års ledelseserfaring inden for IT. Han har haft ansvaret for koncern IT i flere danske virksomheder – senest som IT-direktør ved den danske shippingvirksomhed Unifeeder, hvor han stod i spidsen for en komplet omlægning af IT-infrastrukturen i forbindelse med selskabets øgede fokus på digitalisering.

Med sin nye rolle som direktør for Digitalisering, Informationssikkerhed og IT i Eniig skal Morten Bilgrav Mathiasen være med til at skabe en IT-arkitektur, der kan bære energiselskabets forretningsmodel. Og det er en udfordring, han ser frem til:

– Energisektoren er en branche i konstant forandring, og i disse år er der gang i en større konsolideringsbølge, som stiller store krav til IT-arkitekturen. Eniig står lige nu over for en spændende rejse mod et mere agilt og forretningsorienteret IT-setup. Samtidig opruster vi på informationssikkerheden, ligesom digitalisering i stigende grad er en integreret del af måden, vi arbejder med forretningsudvikling på. Jeg ser meget frem til at komme med på denne rejse og ikke mindst til at løfte opgaven i tæt samarbejde med de dygtige ledere og medarbejdere i mit område, fortæller Morten Bilgrav Mathiasen.

Morten bor i Skanderborg med sin kone, og sammen har de to voksne børn på 20 og 22 år.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/eniig-far-ny-direktor-for-digitalisering-informationssikkerhed-og-it?releaseId=13562520

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu