ANNONCE

PRM / Er du blevet testet for corona – tjek e-Boks og sundhed.dk

11. marts 2020 14:21 | Af: Ritzau Info
 

Det er kun dem, der er smittet med corona-virus, som bliver kontaktet direkte af hospitalet med svar på testresultatet. Hvis du er blevet testet, og din prøve viser, at du ikke er smittet, så får du besked enten i e-Boks eller på sundhed.dk.

Pressemeddelelse fra Region Hovedstaden

Region Hovedstaden tjekker i disse dage rigtigt mange mennesker for corona-virus. Sundhedspersonalet arbejder på højtryk, og for at bruge ressourcerne mest fornuftigt, så er det kun dem, som er smittet med corona-virus, der bliver ringet op af hospitalet. Alle de mange mennesker, som ikke er smittet, får tilbagemelding på skrift – enten i deres e-Boks eller på sundhed.dk.

Ring ikke, hvis du venter på svar
For at holde telefonerne fri til dem, der er syge og har brug for hjælp, er det vigtigt, at du ikke ringer til hospitalet, til Akuttelefonen 1813 eller til egen læge, hvis du venter for at få svar på en prøve. Svaret kommer, så snart det er klart.

Så længe, du venter, er det vigtigt, at du bliver hjemme, så du ikke udsætte andre for eventuel smittefare.

Vi håber på din forståelse og tålmodighed.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/er-du-blevet-testet-for-corona-tjek-e-boks-og-sundheddk?releaseId=13589827

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu