ANNONCE

PRM / Erhvervskontaktudvalg inviterer nye kræfter med om bordet

11. juli 2019 15:44 | Af: Ritzau Info
 

En ny næstformand, nye medlemmer og en forbedret mulighed for at søge rådgivning i et nyt, regionalt Erhvervshus Hovedstaden var på dagsordenen på Furesø Kommunes seneste erhvervskontaktudvalgs-møde

Pressemeddelelse fra Furesø Kommune

Den nyvalgte formand for Furesø INDUSTRI, Mogens Brusgaard fra virksomheden Wexøe A/S er også indtrådt som næstformand i Erhvervskontaktudvalget, der er Furesø Kommunes faste mødeforum for kommune og erhvervsliv.

Den administrerende direktør i Wexøe blev valgt efter fælles indstilling fra erhvervslivets medlemmer af Erhvervskontaktudvalget. Begge erhvervsforeninger havde nyvalg i foråret, og som ny formand for Furesø Erhvervsforening deltager Eva Vedel fra Expo Viva A/S derfor også i de tilbagevendende møder i erhvervskontaktudvalget.

“Drøftelserne med vores erhvervsforeninger og de virksomheder, der sidder i udvalget er meget værdifulde. Vi får en bedre fornemmelse af, hvad vi aktuelt skal fokusere på i vores service og erhvervsudvikling. Og på den længere bane giver det en klar og fælles fornemmelse af, hvordan vi skaber de bedste erhvervsvilkår i Furesø, siger borgmester Ole Bondo Christensen (A), der er formand for erhvervskontaktudvalget.

Nye virksomheder skyder løbende frem, ikke mindst i Flyvestationens egen erhvervspark på Filmstationen. Derfor er det en gevinst for udvalget, at Filmstationen også blev medlem af Erhvervskontaktudvalget på det seneste møde, konstaterer Ole Bondo Christensen.

Forretningsudvikling i nyt erhvervshus

Hjælp til udvikling af nystartede og mindre virksomheder var i fokus på mødet, hvor det nyåbnede Erhvervshus Hovedstaden blev præsenteret af husets direktør, Liselotte Hohwy Stokholm.
Det regionale erhvervshus afløser de tidligere væksthuse med den vigtige forskel, at alle typer virksomheder og ikke kun virksomheder i vækst kan få rådgivning og hjælp til forretningsudvikling.

“Det er et meget vigtigt budskab at få ud til Furesøs erhvervsliv. Der er mange af vores lokale virksomheder, der kan have glæde af de nye muligheder for forretningsudvikling. Men erhvervshusets strategi er også at blive brobygger til ny viden, fonde og eksportorganisationer, så vi vil fra kommunens side gøre vores til at, at virksomhederne bliver opmærksomme på erhvervshuset, siger Flemming Ipsen, erhvervskonsulent i Furesø Kommune.

Lokale indkøb gennem håndværkerportal

Et konkret resultat af erhvervskontaktudvalgets arbejde er den håndværkerportal, lokale virksomheder nu kan blive optaget i. Portalen gør det nemt for lokale håndværkere at blive forhåndsgodkendt til opgaver for Furesø Kommune og nemt for kommunens institutioner og afdelinger at finde en lokal håndværker til mindre opgaver. 37 lokale virksomheder er blevet optaget på portalen, som kommunen har benyttet 182 gange. Udvalget aftalte at bidrage til, at såvel flere kommunale indkøbere som leverandører får kendskab til portalen, så det bliver lettere at handle lokalt.

Kontakt:

Kommunikation tlf.: 72354012 email: kommunikation@furesoe.dk

Ole Bondo Christensen, borgmester i Furesø Kommune, tlf. 72165200

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/erhvervskontaktudvalg-inviterer-nye-kraefter-med-om-bordet?releaseId=13576756

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu