ANNONCE

PRM / Et nyt og dramatisk skoleår på Rosenholm Kostskole

29. april 2020 12:58 | Af: Ritzau Info
 

Gry Kappel Jensen er klar med opfølgeren til den anmelderroste fantasyroman “Roser og violer,” der udkom sidste år. Med “Forglem mig ej” åbnes dørene til endnu et skoleår præget af magi og mørke hemmeligheder på Rosenholm Kostskole.

Pressemeddelelse fra Turbine Forlaget A/S

Kristine, Kamille, Victoria og Malou er tilbage på kostskolen efter en lang sommerferie. Gensynsglæden er stor, for de har alle haft deres udfordringer at kæmpe med, siden de så hinanden sidst. Kristine er ikke velkommen i sin egen familie, Kamilles mor har afsløret, hvem hendes far er. Victorias rige familie har også sine udfordringer, og Malou har brugt timer på at grave i gamle arkiver efter nye spor, der kan hjælpe pigerne med at opklare den forbrydelse, der skete i fortiden. Det har de lovet de afdøde Trine, og nu strammer det til. I det nye skoleår finder pigerne ud af, at man ikke skal love en ånd noget, og hvis man gør, så skal løftet indfries, inden tiden løber ud.

Og pigerne gemmer også selv på dybe hemmeligheder, der truer med at splitte dem ad …

Sidste år udkom bind 1 i trilogien om Rosenholm Kostskole “Roser og violer”. Forfatter Gry Kappel Jensen glæder sig nu til at sende bind 2 på gaden og håber, den bliver taget lige så godt i mod som det første bind.

Trilogien er fyldt med magi, romantik og mystik, og de magiske elementer er bl.a. inspireret af nordisk mytologi, naturmagi og åndemaneri. Som typisk for young adult-romaner er Rosenholm-trilogien også en coming-of-age-historie, der handler om at finde sig selv, om venskaber og om (forbudt) kærlighed.

Gry Kappel Jensen er cand.mag. i historie og nordisk sprog og litteratur. Hun debuterede som romanforfatter med “Roser og violer”, men har også udgivet en række bøger for børn. I det daglige arbejder hun som oversætter og forlagsredaktør. Sidste bind i trilogien forventes at udkomme i 2021.

Anmelderne skrev om bind 1:
“Sanseligt og flot,” – Politiken, 4 hjerter
“Medrivende, velskrevet og konstant underholdende,” – Weekendavisen
“Hit med bind 2!”, – Litteratursiden

Fakta om bogen:

Titel: Forglem mig ej
Forfatter:Gry Kappel Jensen
Forlag: TURBINE
ISBN: 9788740662108
Sidetal: 428 sider
Vejl. pris 249,95 kr.
Udkommer d. 29. april 2020

Kontakt:

PR og kommunikation Marie Jensby tlf.: 60548460 email: marie.jensby@turbine.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/et-nyt-og-dramatisk-skolear-pa-rosenholm-kostskole?releaseId=13592519

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu