ANNONCE

PRM / Europcar Danmark sparer på vandet

22. marts 2018 13:53 | Af: Ritzau Info
 

I løbet af 2017 har Europcar Group sparet, hvad der svarer til 31 olympiske svømmebassiner fyldt med vand, ved at nytænke rengøringen af deres biler. På udlejningsstationen i Lyngby klargøres 94 procent af bilerne uden brug af vand.

Pressemeddelelse fra Europcar

Efter lanceringen af CSR-projektet Commit Together! og i anledning af den internationale vand-dag, World Water Day, er Europcar Group stolt over at kunne meddele resultaterne af deres bestræbelser for at begrænse vandforbruget i forbindelse med rengøringen af sine køretøjer.

Siden sidste år har Europcar Group implementeret et nyt europæisk program med henblik på at revidere den systematiske rengøring af sine køretøjer. Baseret på nogle faste kriterier vurderes det reelle behov for rengøring efter hver udlejning for hvert køretøj. Der vurderes, om køretøjet har brug for en grundig rengøring, eller om en lettere delvis tør rengøring er tilstrækkelig. Derved undgås flytning af biler, og der spares på det relaterede vandforbrug.

Skovlunde og Lyngby viser vejen i Danmark

13 procent af de køretøjer, der gennem datterselskaber er udlejet af Europcar Group i løbet af 2017, er blevet renset uden brug af vand. Det har gjort det muligt at spare en vandmængde, der svarer til 31 fyldte olympiske svømmebassiner.

Europcar Danmark deltager i Commit Together!-strategien ved at fokusere på at reducere vandforbruget på vores danske udlejningsstationer. I Skovlunde har vi investeret i ny bilvask, som har reduceret vandforbruget med 60 procent. I Lyngby klargør vi nu 94 procent af vores biler helt uden brug af vand, og flere af vores udlejningsstationer følger trop med fokus på at reducere vandforbruget, siger Carsten Malmros, Regional Manager, Europcar Danmark.

Som en del strategien i forbindelse med Commit Together! har Europcar Group sat som mål, at 20% af deres køretøjer skal rengøres uden brug af vand i 2020.

Kontakt:

Olav Arnkjær
Relations Specialist, Epicent PR
(+45) 78 70 09 21
oar@epicent.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=12516430

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu