PRM / Få del i Mita-Tekniks kinesiske eltavlefabrik og spar op til 20 procent

28. august 2018 14:45 | Af: Ritzau Info
 

Danske Mita-Teknik kan nu levere eltavler til industrien til 20 procent lavere omkostninger, end da produktionen lå i Østeuropa. Alt er optimeret på den ny fabrik, hvor produktionskapaciteten er fordoblet. Det giver plads til nye kunder.

Pressemeddelelse fra Mita-Teknik A/S

Danske Mita-Teknik har nu afsluttet udbygningen af sine produktionsfaciliteter i Ningbo i Shanghai-området i Kina, hvor der produceres eltavler til procesindustrien. I samme ombæring har Mita-Teknik optimeret alle procedurer og arbejdsgange. Som resultat heraf kan de 100 medarbejdere producere tavlerne for 20 procent lavere omkostninger, end da produktionen lå i Østeuropa. Ligeledes er produktionskapaciteten fordoblet.

Stigende produktionsomkostninger i Europa var bevæggrunden for at Mita-Teknik påbegyndte opbygningen af produktionsfaciliteterne uden for de europæiske grænser. Takket være overførsel af knowhow og introduktion af LEAN-produktionsprincipper, har Mita-Teknik i dag en moderne og automatiseret produktionsenhed med et kvalitetsniveau af højeste vestlige standard. Derfor åbner Mita-Teknik nu op for at samarbejdspartnere kan få adgang til alle de produktionsressourcer, som Mita-Teknik kan tilbyde efter 40 år i branchen. Leveringstiderne er reduceret væsentligt grundet optimerede produktionsprocesser og et udbygget leverandørnetværk. Kunderne er især vindmølleproducenter. Men også store industrivirksomheder inden for fødevareindustrien og maskin- og procesindustrien er på kundelisten.

Fokus på kvalitet

Alle eltavler bliver testet med virksomhedens automatiske testsystemer, som effektiviserer produktionen, og herved kan Mita-Teknik sikre den højeste kvalitet og driftssikkerhed til sine kunder, oplyser COO Klaus Kromann Knudsen:

– Opbygningen af den kinesiske produktionsenhed i Ningbo har krævet omhyggeligt forarbejde og flere års effektiviseringer og tilpasninger, som også omfatter implementering af ISO9001-2015 og ISO14001. Og siden vi indviede fabrikken i 2009, er vi blevet bedre og bedre til at finde de helt rette leverandører og ansætte den rigtige arbejdskraft. Vi har i dag et særdeles godt og effektivt netværk af underleverandører, som gør det muligt at indkøbe størstedelen af komponenterne i nærområdet. Efter en udvidelse og modernisering i januar 2017, står vi nu med en topmoderne og totalt optimeret produktionsenhed, fortæller Klaus Kromann Knudsen.


Outsourcing partner

De lavere priser, den høje kvalitet og de gode leveringstider er imidlertid ikke de eneste parametre, Mita-Tekniks kunder kan drage fordel af, mener CEO Jesper Andersen, Mita-Teknik:

– Vore kunder kan nu bruge os som outsourcing partner og få alle fordelene uden selv at investere i Kina. Alle henvendelser kan ske til vores hovedkvarter i Danmark, al dialog om udvikling og optimering sker med os, hvorefter produktionen sættes i gang i Kina. Vi har konkurrenter, der kan lidt af det samme, men jeg vil vove den påstand, at vi er lidt bedre til at optimere og noget bedre til at supportere kunderne gennem hele processen, så vi kan videreudvikle kundens produkter i et tæt samarbejde, siger han.

Kontakt:

Klaus Kromann Knudsen
COO, Mita-Teknik A/S
(+45) 60 93 00 00
kkk@mita-teknik.com

Jesper Andersen
CEO, Mita-Teknik A/S
(+45) 22 36 86 00
ja@mita-teknik.com

Finn Arne Hansen
Relations specialist, journalist, Epicent PR A/S
+45 30 36 39 19
fha@epicent.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fa-del-i-mita-tekniks-kinesiske-eltavlefabrik-og-spar-op-til-20-procent?releaseId=13307018

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu