PRM / Få gratis burgere i et helt år, når USA’s 5. største burgerkæde åbner i Slagelse

27. maj 2018 08:00 | Af: Ritzau Info
 

Carl’s Jr. åbner sin 14. burgerrestaurant i Danmark. Det sker torsdag den 31. maj kl. 11.00 i Slagelse, hvor den populære burgerkæde, som har taget Danmark med storm, åbner i forlængelse af Bilka.

Pressemeddelelse fra Dansk Supermarked Group

Forventningerne er store, når Carl’s Jr. åbner sin 14. burgerrestaurant i Danmark. Det sker på torsdag, hvor restauranten åbner i Bilka Slagelse. For efter en flot modtagelse i de seneste byer, hvor Carl’s Jr. er åbnet, håber nyudnævnt restaurantchef, Kim Sørensen, at modtagelsen i Slagelse vil være lige så god:

– Vi havde en fantastisk åbning i Viborg, Rødovre og senest Randers, og det bliver rigtig spændende at åbne i Slagelse, hvor vi har fået skabt en rigtig flot restaurant. Vi er mere end klar til at byde indenfor, og jeg håber, at vores gæster i Slagelse sætter lige så stor pris på de californiske favoritter, eksempelvis de flammegrillede burgere og sprøde Chicken Tenders, som i resten af landet.

Den nye burgerrestaurant har plads til godt 137 gæster og ligger i Bilka. Det er derfor nemt for de mange handlende at kombinere indkøbsturen med en spisepause.

Gratis burger i et helt år

Når en ny Carl’s Jr. åbner, er det fast kutyme, at der udloddes kuponhæfter til de første 50 gæster i køen, som på åbningsdagen køber en menu. Kuponhæfterne kan bruges til at indløse én gratis burger om ugen i et helt år.

Sådan bliver det selvfølgelig også i Slagelse:

– Ved alle vores andre åbninger rundt i landet har det været et tilløbsstykke, hvor folk har stået i kø for at være de første gæster på restauranten. Vi håber selvfølgelig, at vi kan gentage det her i Slagelse. I Randers, hvor vi åbnede i sidste uge, stod gæsterne i kø i mere end 13 timer for at være blandt de første. Om det bliver endnu større hos os, glæder vi os til at se. Men det viser i hvert fald med al tydelighed, at folk glæder sig til åbningerne af Carl’s Jr., hvilket vi selvfølgelig er rigtig glade for, uddyber Kim Sørensen.

100% flammegrillede Angus burgere og fri refill på sodavand

Carl’s Jr. åbnede den første restaurant for 76 år siden i Californien. I dag er det USA’s femte største burgerkæde, og er især kendt for de velsmagende burgere fremstillet af 100% Angus oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag, de sprøde håndpanerede Chicken Tenders, som fremstilles af hele stykker kyllingebryst, og hand-scooped milkshakes, lavet af rigtig vaniljeis.

Hos Carl’s Jr. er serviceniveauet højt, og restauranten adskiller sig på flere måder fra sine konkurrenter, fx ved at maden først færdiglaves i det øjeblik, gæsten bestiller, og menuen efterfølgende bliver serveret ved bordet, ligesom gæsterne må tage al den sodavand, de kan drikke.

Kontakt:

Dansk Supermarked Group Group Communication tlf.: 8778 5002 email: press@dsg.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fa-gratis-burgere-i-et-helt-ar-nar-usas-5-storste-burgerkaede-abner-i-slagelse?releaseId=12901479

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu