PRM / Fælles fokus på arbejdsmiljø giver resultater

11. april 2018 14:25 | Af: Ritzau Info
 

HK Handel ønsker Dansk Supermarked Nonfood Lager tillykke med Arbejdsmiljøprisen i kategorien Arbejdsulykker.

Pressemeddelelse fra HK/Danmark

Når ledelse og medarbejdere sammen skaber en sikkerhedskultur, kan det for alvor rykke ved arbejdsulykkestatistikken. Det viser indsatsen hos Dansk Supermarked Nonfood Lager, der har nedbragt antallet af arbejdsulykker fra 16 ulykker i 2013 til 2 i 2017. Det svarer til næsten 90 procent.

HK Handels arbejdsmiljøkonsulent kalder resultatet markant:

– Det er et markant resultat, som viser, at det kan betale sig at arbejde for at forbedre arbejdsmiljøet, siger Merete Kaffka, arbejdsmiljøkonsulent i HK Handel.

– Nøglen til succesen hos Dansk Supermarkeds Nonfood Lager ligger i, at ledelsen har prioriteret og fastholdt en indsats med forskellige tiltag, og at det er lykkedes at skabe en sikkerhedskultur, siger Merete Kaffka.

Dansk Supermarked Nonfood Lager har blandt indført daglige tavlemøder med arbejdsmiljø som førsteprioritet og sikkerhedsvideoer i kaffestuen. Derudover har de fokus på, at vikarer også får de obligatoriske sikkerhedskurser.

Det er Arbejdsmiljørådet, der for 12. år i træk uddeler priser for det gode arbejdsmiljø for at sætte spot på de gode eksempler og inspirere. Der uddeles priser i fire kategorier, hvor Dansk Supermarked Nonfood Lager modtager prisen i kategorien Arbejdsulykker.

Kontakt:

Merete Kaffka, arbejdsmiljøkonsulent, HK Handel: 2322 8290
Nina Juhl Østergaard, presseansvarlig, HK Handel: 5162 8770

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/faelles-fokus-pa-arbejdsmiljo-giver-resultater?releaseId=12632607

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu