ANNONCE

PRM / Færger fortsætter med at sejle

12. marts 2020 13:35 | Af: Ritzau Info
 

Molslinjen forsætter med at sejle på alle rederiets ruter i Danmark. Samtidig igangsættes en række initiativer for at tage vare på både passagerer og besætninger i forhold til den aktuelle udfordring med COVID-19.

Pressemeddelelse fra Molslinjen A/S

Alle Molslinjens færger er samfundsbærende infrastruktur, og det forventes af rederiet, at færgerne sejler. Derfor sætter Molslinjen gang i en række initiativer på alle rederiets ruter i lyset af den aktuelle situation i Danmark.

Passagerer med særlige behov får lov til at opholde sig i deres bil på vogndækket på skibet. Det kan være passagerer, som har forhøjet risiko ved at blive smittet med COVID-19, passagerer som frygter at være blevet udsat for smitte eller passagerer som generelt er utrygge.

Buffeten på færgerne lukkes, så der udelukkende sælges mad anrettet og indpakket. Alle passagerer fordeles i zoner på skibet, så ingen behøver at være tæt på medpassagerer. Besætningerne er instruerede i at iagttage de strengeste regler for hygiejne ombord.

For de passagerer som ikke ønsker at benytte deres billet, indføres fra dags dato og to uger frem fuld fleksibilitet for alle billettyper, så turene til sejlads i perioden gebyrfrit kan ændres 60 dage frem i tiden.

Bornholmslinjen, Langelandslinjen, Alslinjen, Samsølinjen og Fanølinjen sejler som situationen er lige nu alle uændret.

På ruten over Kattegat udarbejdes et nyt trafikprogram med to færger i stedet for tre. Det giver rederiet mulighed for at arbejde med besætninger som lukkede hold, så ingen medarbejdere bevæger sig på flere færger. Der indføres samtidig temperaturkontrol af de besætninger, som skal holde færgerne sejlende, for at fastholde sejladserne så længe som muligt.

“Danmark er i en alvorlig situation, som vi alle skal være med til at håndtere. Vi gør, hvad myndighederne beder os om, så vi kan bidrage til, at Danmark kommer så godt igennem de næste afgørende uger”, siger Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

Kontakt:

PR- og kommunikationschef Jesper Maack tlf.: 20196215 email: jma@molslinjen.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/faerger-fortsaetter-med-at-sejle?releaseId=13589895

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu