PRM / Fakta åbner nyt flagskib i Køge

12. juni 2018 14:06 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra Coop Danmark A/S

Torsdag den 14. juni kl. 8 åbner Fakta sin nyeste butik. Det sker i et nyt område ved Køge Station.

Den knap 700 kvm. store butik indeholder udover de kendte F16-elementer (stort udvalg af convenience, økologi og frisk brød) også som en af de første butikker, Bip & Betal. Her kan medlemmerne af Coop slippe uden om kassekøen ved selv at scanne varerne med deres telefon via deres Coop App.

“Med en central placering i det nye, trafikerede område omkring Køge Station, med de velprøvede koncepter, der gør Fakta til mere hverdagssupermarked frem for discountbutik, og med en dygtig ledelse og medarbejderstab, har vi store forventninger til butikken,” siger konst. kædedirektør John Hornbech Christensen.

Det er butikschef Hans Olsgaard, der står i spidsen for den nye butik. Med 21 års erfaring i Fakta, hører han til kædens mest rutinerede.

Butikken i Køge er indrettet, så det er nemt og hurtigt at handle færdigt, uanset om det er til morgenmad, frokost eller aftensmad. Og udvalget af kvalitetsvarer er større end tidligere i discountbutikker. 365 er navnet på Faktas egen serie af økologiske eller miljømærkede varer, som har skabt rekord-vækst i Faktas økologi-salg de seneste år. Bedre kød, f.eks. Faktas egen serie Köd, der er produceret af dansk ungkvæg og Sødam kyllingen, fylder også mere i den nye Fakta.

Yderligere information: Konst. kædedirektør John Hornbech Christensen, 5221 3521

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fakta-abner-nyt-flagskib-i-koge?releaseId=13048112

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu