ANNONCE

PRM / Fantastisk: 220 mio. kr. til gymnasieuddannelserne!

5. december 2020 13:12 | Af: Ritzau Info
 

“Det er fantastisk. Det er et stærkt resultat, der viser, at fremtiden kan blive bedre. 220 mio. kr. er et så væsentligt beløb, at det kan gøre en forskel på skolerne. Nu kommer der så en lokal indsats for, at pengene også bruges til at styrke kvaliteten af undervisningen,” siger formand for Gymnasieskolernes Lærerforening, Tomas Kepler.

Pressemeddelelse fra Gymnasieskolernes Lærerforening

Velfærdsaftalen giver 220 mio. kr. til løft af taxameteret til de gymnasiale uddannelser.

“Det er fantastisk. Det er et stærkt resultat, der viser, at fremtiden kan blive bedre. 220 mio. kr. er et så væsentligt beløb, at det kan gøre en forskel på skolerne. Nu kommer der så en lokal indsats for, at pengene også bruges til at styrke kvaliteten af undervisningen, siger GL-formand Tomas Kepler.

Kepler bemærker sig præsentationen af velfærdsaftalen, hvor Radikale Venstre præciserer, at man vil investere i uddannelse, at de unges uddannelse ikke skal ofres, og at man glæder sig over endelig at komme i gang med at geninvestere. At man får løftet et år af besparelserne som følge af omprioriteringsbidraget.

“Jeg vil gerne takke de politikere, der har kæmpet og partierne bag aftalen for deres prioritering af at komme i gang med at geninvestere i uddannelser, siger Tomas Kepler. Han sender også en stor tak til elevorganisationerne og til Akademikerne – GL’s hovedorganisation – som også har kæmpet for at tydeliggøre behovet for ressourcer til sektoren.

GL vil i den kommende uge dykke ned i aftalen og orientere skolerne nærmere.

Kontakt:

Yderligere information hos
formand for Gymnasieskolernes Lærerforening
Tomas Kepler
tlf. 31 42 81 20
tk@gl.org

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fantastisk-220-mio-kr-til-gymnasieuddannelserne?releaseId=13605726

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu