PRM / Farvel til grannåle og kagekrummer

7. december 2018 10:23 | Af: Ritzau Info
 

Hører du til dem, der allerede nu er ved at få pip af grannåle, kagekrummer og udblødte rosiner i krogene? Så sæt en Dyson V10-støvsuger øverst på ønskesedlen. Eller læg én under juletræet som familiegave.

Pressemeddelelse fra Dyson

Både børn og voksne vil elske at gøre rent efter julen og holde hjemmet frit for nullermænd i det nye år. Den ledningsfri Dyson V10 er nemlig lige så effektiv som en klassisk støvsuger med ledning, men den fylder væsentligt mindre. Du slipper for ridsede dørtrin, mærker på panelerne og den irriterende ledning, der snor sig rundt om alting. Går du op i et sundt indeklima, er V10’eren også i særklasse. Den opfanger alle allergener helt ned til 0,3 my, så udblæsningsluften er faktisk renere end den luft, du indånder til daglig.

Dyson V10 ser ret futuristisk ud, og det er svært at holde fingrene fra den, så vær ikke overrasket, hvis der bliver kamp om den i juledagene.

Kontakt:

Presseansvarlig: Jacob Lange
Lange PR – Public Relations & Kommunikation
Nordvestvej 31, DK-9000 Aalborg
T: +45 20 76 30 20
M: jacob@langepr.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/farvel-til-grannale-og-kagekrummer?releaseId=13565311

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu