ANNONCE

PRM / FC Nordsjællands pokalvindere fejres på Furesø Rådhus

10. juli 2020 13:26 | Af: Ritzau Info
 

FC Nordsjællands kvindelige fodboldspillere vandt i sidste uge Pokalfinalen. Nu inviteres de til rådhuspandekager og fejring på Furesø Rådhus.

Pressemeddelelse fra Furesø Kommune

Mandag den 3. august inviterer Furesø Byråd på Rådhuspandekager. Gæsterne er FC Nordsjællands kvindelige fodboldspillere og deres trænere.

Kvindeholdet vandt pokalfinalen efter en svær lodtrækning. Kvinderne mødte Brøndby i kvartfinalen og Fortuna Hjørring i semifinalen og slog begge hold ud. I finalen slog FCN Thy/Thisted 1-0. FC Nordsjællands Kathrine Kühl Møller blev kåret til årets pokalfighter.

“Kvindefodbolden i FC Nordsjælland har haft en imponerende udvikling de senere år. Nu har holdet vundet landspokalfinalen, og det skal selvfølgelig fejres med rådhuspandekager, som vi gjorde det, da mændene vandt pokalen for år tilbage. Det er rigtig godt, at piger i Furesø har rollemodeller i form af dygtige fodboldsspiller på vores lokale hold. Det er en stærk opmuntring til at spille fodbold og blive en del af et stærkt fællesskab”, siger Furesøs borgmester Ole Bondo Christensen, der selv så pokalfinalen i TV.

Efter fejring og rådhuspandekager, inviteres spillerne op på terrassen, der vender ud mod Værløsehallerne. Her hæves pokalen på traditionel vis i vejret, og fans kan vise holdet deres opbakning.

Grunden til, at fejringen ligger efter sommerferien er, at mange spillere tog på en velfortjent sommerferie lige efter pokalfinalen.

Udover sejren i pokalfinalen, vandt klubben bronze i Gjensidige Kvindeligaen, som de rykkede op i i efteråret. FCN er nu rykket en division op fire år i træk.

Tid og sted

Mandag den 3. august kl. 16 på Furesø Rådhus, Stiager 2 i Værløse.

Spillerreaktioner efter pokalsejren

https://fcn.dk/2020/07/spillerreaktioner-efter-pokalsejren/?fbclid=IwAR2oHFI8_S_z49fTaHa-eMEdwC53INMHVxvqHQrpxQjNW7xq4A42TJJHWTk

Kontakt:

Ole Bondo Christensen, Furesøs borgmester, tlf. 7216 5200
Søren Kristensen, adm. direktør, FC Nordsjælland A/S | Right to Dream Group, tlf. 5135 7552

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fc-nordsjaellands-pokalvindere-fejres-pa-fureso-radhus?releaseId=13596771

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu