ANNONCE

PRM / FCA Capital Danmark A/S udvider samarbejdet med Interdan A/S.

14. februar 2020 07:00 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra FCA Capital Danmark og Interdan

FCA Capital Danmark A/S har udvidet finansieringssamarbejdet med Interdan A/S. Efter et indledende samarbejde omkring Opel i 2019, udvides samarbejdet nu til alle Interdan’s brands, så det også omfatter Peugeot, Citroen, DS og Mitsubishi.

“FCA Capital Danmark A/S, er valgt ud fra kvalitet, og konkurrencekraft på produktsiden. Derforuden har det spillet ind, at FCA Capital Danmark A/S, er anerkendt som en yderst professionel partner for ambitiøse bilforhandlere, siger Michael Wøhlk, der er CEO i FCA Capital i Danmark A/S, og forsætter:

“FCA Capital Danmark A/S er kendt på det danske marked gennem mange år, som en stabil leverandør af bil finansierings løsninger og vil være med til at understøtte Interdan’s mission, om at give kunderne tryghed i deres finansiering til en attraktiv produkter, og være “best in class.”

Michael Hald Wøhlk, CEO FCA Capital Danmark A/S, er ligeledes stolt over at have CEO for hele FCA bank gruppen, Giacomo Carelli, på besøg til underskrift dagen for aftalen.

“Vi er rigtig glade for dette partnerskab, der giver FCA Capital Danmark A/S adgang til et bredt forhandlernetværk i Danmark. Kamppladsen om finansieringskunden i forbindelse med at kundernes køb af bil, er drevet i tæt samarbejde mellem bilforhandler, hans importør og finansieringspartner. Det er derfor ekstremt vigtigt at kunderne kan få adgang til de bedste, og mest konkurrencedygtige finansierings produkter, som udvikles i det europæiske marked.

Niels Bjørn Jacobsen, der er Salgsdirektør for FCA Capital Danmark A/S, og som har stået bag aftalen, uddyber:

“FCA Capital Danmark A/S har lang erfaring med at levere bilmærkefinansiering, og i den forbindelse passer denne aftale perfekt med “knowhow” og strategi for akkvisition af nye kunder igennem partnere. Som en del af aftalen leverer FCA Capital Danmark A/S banebrydende nye produkter, som aldrig tidligere har været mulige for danske bilkunder.

Fakta om FCA Capital Danmark A/S

FCA Capital Danmark A/S er ejet af FCA Bank S.p.A. Selskabet blev etableret i 1963, og er beliggende i Glostrup. FCA Capital Danmark har siden 2017 oplevet meget stor tilgang af nye samarbejdes partner især i Danmark.

Fakta om Interdan A/S

Interdan Holding A/S har hovedsæde i København og står bag en af de markedsledende og mest innovative og ambitiøse privatejede bilimportører i Norden. Med ca. 350 medarbejdere og et samlet netværk på 300 forhandlere af hhv. Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi i Danmark og Sverige står Interdan A/S for et årligt bilsalg på ca. 80.000 enheder.

Kontakt:

Niels Bjørn Jacobsen, Head of Sales and Marketing – Mobil: +45 29 13 56 56

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fca-capital-danmark-as-udvider-samarbejdet-med-interdan-as?releaseId=13588161

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu