ANNONCE

PRM / FCK er favorit i derbyopgør trods Brøndbys hjemmebanefordel

19. juni 2020 08:17 | Af: Ritzau Info
 

Søndag tager Brøndby imod FC København i et derbyopgør, hvor ca. 3.000 tilskuere vil være på lægterne. Men på trods af hjemmebanefordelen til holdet fra Vestegnen er løverne favorit hos Danske Spil, der giver odds 2,05 for en FCK-sejr.

Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

Efter flere måneders fravær vil der igen være blå-gule fans på tribunerne, når Brøndby IF på søndag lægger græs til derbyet mod FCK. Der bliver dog langt fra fuldt hus på stadion. I Brøndby forventer man at lukke omkring 3.000 udvalgte Brøndby-fans ind.

Ifølge oddsansvarlig i Danske Spil, Peter Emmike, kan derbyopgøret give en vigtig pejling på hjemmebanens betydning, når tilskuerne så småt begynder at indtage tribunerne oven på coronapausen:

“Der er ikke spillet mange kampe uden tilskuere i Superligaen, men vi ser alligevel en tendens. Uden tilskuere er hjemmesejrene faldet fra fifty-fifty til en tredjedel. Og samme mønster gør sig gældende i Tyskland, hvor Bundesligaen har været i gang et stykke tid. Her er de tyske hjemmehold normalt meget stærke, men det har ikke været tilfældet de senere uger, hvor der er blevet spillet for tomme tribuner. Derfor bliver det spændende at se, om vi vender tilbage til tiden før corona, nu hvor tilhængere i Superligaen igen har mulighed for at overvære kampe på stadion”.

Danske Spil tillægger imidlertid ikke fordelen af hjemmebane afgørende betydning for Brøndbys vinderchancer mod FCK:

“Det er muligt, at det kan få betydning for Brøndby-spillerne, at der er tilskuere til kampen. Men under alle omstændigheder vurderer vi, at FCK har de bedste chancer for sejr, bl.a. fordi holdet efter coronapausen har vist et højere grundniveau end modstanderne fra Brøndby”, siger Peter Emmike.

En sejr til FCK er sat til odds 2,05. Vinder Brøndby derbyopgøret, giver det odds 3,65, mens et uafgjort resultat giver pengene 3,50 gange igen.

Skal man tro Danske Spil, scores kampens første mål af enten FCKs Michael Santos eller Mohamed Daramy, der må have masser af selvtillid efter sine to scoringer mod AaB i den seneste Superliga-kamp. Begge giver odds 6,00 som første målscorer.

Tiltroen til, at FCK-kaptajnen Carlos Zeca først finder vej til netmaskerne, er mere begrænset. Zeca som første målscorer er sat til odds 28,00.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fck-er-favorit-i-derbyopgor-trods-brondbys-hjemmebanefordel?releaseId=13595614

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu