PRM / FDB Møbler går i samarbejde med Danmarks førende design- og møbelhuse

22. oktober 2018 08:30 | Af: Ritzau Info
 

Nu er FDB Møbler landsdækkende

Pressemeddelelse fra Coop Danmark A/S

Efterspørgslen efter FDB Møbler har ført til, at designmøblerne nu også kan ses og købes hos godt 20 af Danmarks absolut førende design- og møbelhuse.

Dermed er FDB Møbler landsdækkende

“Vi kan se, at der er kolossal interesse for både de klassiske møbler og vores nye designs på nettet. Men der er mange kunder, der meget gerne vil opleve møblerne og se dem fysisk, inden de køber. Derfor er vi glade for, at det er lykkes at indgå samarbejde med 20 af de førende butikker inden for møbler og design, så det nu er muligt at se og prøve varerne over hele Danmark,” siger direktør Ole Kiel, FDB Møbler.

Udover at være til stede i forhandlernes fysiske butikker har FDB Møbler også indledt et samarbejde med flere af butikkernes webshops, så det fulde sortiment kan bestilles der. Det gælder bl.a. Magasin.dk, hvor FDB Møbler er det første møbelbrand, der kan købes online med start i november.

Møblerne er igennem tiden tegnet af bl.a. Børge Mogensen, der var leder af FDB Møbler fra 1942 til 1950, Mogens Koch, Jørgen Bækmark og Poul M. Volther. Dertil kommer mange helt nye design skabt af førende nutidige møbelarkitekter, designere og kunstnere.

FDB Møbler bliver også solgt på https://shopping.coop.dk/kategori/fdb-moebler, men har siden 2015 åbnet rene FDB møbelbutikker. I dag er der butikker i Gilleleje, Lyngby, Middelfart, Roskilde, Trommesalen i København, Aarhus og Odense.


Yderligere information: Direktør Ole Kiel, FDB Møbler, 5159 2942


Her er listen over butikker, der nu forhandler FDB Møbler:

Luxo Living

Herning

ByFlou

Hobro

Profil Art

Horsens

Ydes Bolighus

Hurup Thy

Vagn Madsen

Hvide Sande

Louisiana

Humlebæk

Magasin

København K

Illums Bolighus

København K

Art & Design

Nykøbing Falster

Idé Møbler

Næstved

Lund Møbler

Odder

Magasin

Odense

Brdr. Sørensen

Randers

Huset Holst

Skagen

Houmøllers

Skive

Max Design

Terndrup

Magasin.dk

Online

Moodings.dk

Online

Jacobsen Møbler

Aabenraa

Brdr. Sørensen

Aalborg

Magasin

Aarhus C

Illums Bolighus

Aarhus C

Slot møbler

Lem

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fdb-mobler-gar-i-samarbejde-med-danmarks-forende-design–og-mobelhuse?releaseId=13562666

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu