PRM / FDB Møbler nu i Magasin

25. juli 2018 06:35 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra Coop Danmark A/S

Interessen for FDB Møbler breder sig, og nu åbner der tre nye showrooms i Magasin på Kongens Nytorv, i Odense og i Aarhus.

I forvejen har FDB Møbler også for nyligt åbnet en shop-i-shop i Illums Bolighus på Amagertorv i København.

“Ved at være til stede i Danmarks førende stormagasin og bolighus får vi et godt vindue – destinationer hvor de design-interesserede kunder kan få “smagsprøver” på, hvad FDB Møbler anno 2018 står for,” siger direktør for FDB Møbler, Ole Kiel.

I afdelingerne i Magasin – og Illums Bolighus – kan kunderne opleve en kombination af nogle af de mest populære og klassiske møbler kombineret med nye accessories som f.eks. duge, puder og plaider fra FDB Møbler.

De klassiske FDB Møbler blev med stor succes relanceret i 2013 og er igennem tiden tegnet af bl.a. Børge Mogensen, der var leder af FDB Møbler fra 1942 til 1950, Mogens Koch, Jørgen Bækmark og Poul M. Volther.

De bliver primært solgt på https://shopping.coop.dk/kategori/fdb-moebler,

men i 2015 åbnede den første FDB Møber-butik. I dag er der butikker i Gilleleje, Lyngby, Middelfart, Roskilde, og Trommesalen i København – og fra 31. august i Aarhus og 28. september Odense. Derudover er FDB Møbler i øjeblikket på udkig efter den rigtige beliggenhed til en butik i Aalborg.

Siden åbningen af den første butik i 2015 er salget af FDB Møbler vokset med 112% procent.

Yderligere information:
Direktør Ole Kiel, 5159 2942

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fdb-mobler-nu-i-magasin?releaseId=13247233

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu