ANNONCE

PRM / FEDE KONCERTER OG FISKERI PÅ INDUSTRIHAVNEN

2. september 2020 13:03 | Af: Ritzau Info
 

Fra torsdag til lørdag i denne uge er der mange sjove og spændende oplevelser på industrihavnen i Nykøbing, og I har fri adgang til hele molevitten!

Pressemeddelelse fra Guldborgsund Kommune

Til vores unge publikum har vi sørget for to fede udendørs koncerter med flere forskellige artister på plakaten. De to store navne er rapperen Nikoline og DJ Faustix. Til jer, der ikke kender disse to populære kunstnere, så kan vi godt afsløre, at I ikke kommer til at kede jer foran scenen. Og at der desuden kommer en sjov overraskelse på fredag, som vi først løfter sløret for på dagen.

Til vores børnefamilier byder vi på streetfishing. Henrik Larsen fra Fishing Zealand hjælper jer med at fiske og taler om bæredygtighed. Henrik er super flink, sej og dygtig.

Fishing Zealand tilbyder gratis udlån af fiskeudstyr. I er også velkomne til at medbringe jeres egen stang og kaste snøren ud på den del af havnen, som vil være åben for fiskeri.

Til vores modne publikum er der blandt andet mulighed for at kigge ind i vores telt med infostande. Her vil vi fortælle om, hvordan vi i vores kommune arbejder med bæredygtighed, havmiljø og FN’s verdensmål.

Læs meget mere om hele programmet via dette link: https://www.guldborgsund.dk/walkin.

Martin Lohse, formand for Kultur-, Frid, og Bosætningsudvalget: “Vi har kæmpet en brav kamp for at skabe en oplevelse på havnen her i september, hvor vi de seneste tre år har kunnet samles om Vegvisir Race. I år bliver det en smule anderledes, men der er stadig noget for enhver smag og det er glædeligt, at det kan lykkes at skabe en fælles oplevelse under sikre rammer”

OBS. Der er 400 siddepladser på koncertområdet af hensyn til Covid-19. Alle retningslinjer ift. afstand og hygiejne bliver naturligvis overholdt. Vi opfordrer ligeledes vores gæster til at passe på hinanden.

Kontakt:

Martin Lohse
Formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalg tlf: 25 18 18 13

Martin Damgaard
Specialkonsulent tlf: 25181898

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fede-koncerter-og-fiskeri-pa-industrihavnen?releaseId=13599135

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu