ANNONCE

PRM / Fem millionærer på fire dage

9. marts 2020 12:57 | Af: Ritzau Info
 

En hverdagsaften blev forleden til en festdag for en usandsynlig heldig dansker, som med et indskud på 5 kroner vandt 1.100.000 kroner i talspillet Keno. Vinderen blev den femte, der vinder en milliongevinst på blot fire dage.

Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

Rigtig mange danskere spiller Lotto, Vikinglotto og Eurojackpot i håb om at vinde en milliongevinst. Men det er faktisk talspillet Keno, der giver den største chance for at vinde en million.

Det fandt en heldig spiller fra Vesthimmerland ud af forleden. Da vedkommende torsdag var en tur forbi Dagli’Brugsen, blev der købt en Keno-kupon med fem enkeltrækker for 5 kroner pr. række. Det skulle vise sig at være klogt, for kuponen blev vekslet til en gevinst på 1.100.000 kroner.

“Keno-spilleren fra Himmerland har virkelig haft heldet med sig. Sandsynligheden for at vinde en så stor gevinst for et indskud på blot en 5’er meget lille. Oddset for at ramme de ti rigtige tal er 220.000, så det er vanvittig heldigt”, siger pressechef i Danske Spil Thomas Bille Winkel.

Himmerlændingen var ikke den eneste, som i disse dage kan glæde sig over en milliongevinst.

I weekenden vandt to danskere 1. præmiepuljen i Lotto og kan dermed se frem til at få sat 3 millioner kroner ind på bankkontoen.

Begge nyslåede millionærer har købt deres kuponer via mobilen. Den ene vinder bor i Syddjurs Kommune, mens den er fra Sønderborg Kommune.

Udover de to 1. præmievindere blev der trukket lod om millionærgarantien på 1 millioner kroner, som man kan vinde, selvom man har 0 rigtige tal. Her var det to heldige Lotto spillere, der har købt deres kuponer i henholdsvis i Kvickly i Nexø og Meny i Kastrup, som løb med millionen.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fem-millionaerer-pa-fire-dage?releaseId=13589666

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu