ANNONCE

PRM / Feriepenge – vent med at tjekke din saldo

11. juni 2020 09:57 | Af: Ritzau Info
 

Rigtig mange logger lige nu på borger.dk for at tjekke feriepengene, ligesom mange ringer til ATP’s kundeservice. Det betyder, at man kan opleve ventetid begge steder. Det fulde beløb kendes dog ikke endnu, og der er derfor ingen grund til at sidde i kø.

Pressemeddelelse fra ATP

Der har de seneste dage været stor interesse for de indefrosne feriemidler. Det betyder, at der har været ventetid på selvbetjeningen på borger.dk og på ATP’s telefonlinjer.

Der er dog ikke truffet politisk beslutning om at udbetale de indefrosne feriemidler før planlagt. Det fulde beløb, du har til gode, kendes heller ikke endnu.

“Du kan endnu ikke få oplyst, hvor meget du får udbetalt, eller hvornår det sker. Det skyldes, at du stadig optjener feriemidler frem til 31. august 2020, som din arbejdsgiver indberetter og indbetaler. Derfor kender hverken vi eller arbejdsgiverne beløbet endnu. Vi opfordrer til, at man ikke ringer forgæves ind til os med spørgsmål til udbetalingen”, fortæller koncerndirektør i ATP, Anne Kristine Axelsson.

Feriegodtgørelsen udgør ca. 12,5 pct. af den ferieberettigede løn i overgangsåret fra 1. september 2019 til 31. august 2020.

Hvis det vedtages, at feriemidlerne skal udbetales, vil vi fortsat bruge kø-systemet, som også kendes fra Skat, til at håndtere det forventede pres på borger.dk.

Fakta:

  • Der er ikke truffet beslutning om udbetaling af de indefrosne feriemidler
  • Det endelige beløb kendes ikke endnu
  • Feriegodtgørelsen udgør ca. 12,5 pct. af den ferieberettigede løn i overgangsåret fra 1. september 2019 til 31. august 2020
  • Du kan få mere information på borger.dk/feriemidler
  • Lønmodtagernes Feriemidler administreres af ATP

Pressekontakt Christian Mortensen 20 56 87 02

Kontakt:

Pressekontakt Christian Mortensen 20 56 87 02

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/feriepenge-vent-med-at-tjekke-din-saldo?releaseId=13594994

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu