ANNONCE

PRM / Fibernet til det centrale Ringsted

16. oktober 2020 11:48 | Af: Ritzau Info
 

4500 familier og virksomheder i Ringsted får fibernet.

Pressemeddelelse fra Fibia P/S

De fleste i Ringsted kan allerede nu koble sig på fibernettet. Nu er turen kommet til midtbyen, oplyser Fibia

– Hurtigt og stabilt internet er nødvendigt for alle. Både når vi skal arbejde hjemme og når vi skal uddanne os, streame underholdning og nyheder, fortæller salgsdirektør i Fibia, Mia Stroustrup, der tilføjer:

– Det løser vi med fibernettet fordi hvert eneste hus får sit eget fiberkabel hen til den nærmeste central. Samtidig er pladsen i kablet nærmest ubegrænset og derfor kan vi tilbyde stabile og høje hastigheder.

Arbejdet forventes at begynde i marts og vare frem mod udgangen af 2021

– Vi fylder desværre lidt i gadebilledet med vores maskiner og udstyr, men rydder pænt op efter os og tilpasser os de lokale forhold, understreger Mia Stroustrup.

Kunder på Fibias net kan i dag vælge tv- og internetprodukter fra Waoo, men fra begyndelse af 2021 også vælge at få internet fra Hiper og i løbet af året også produkter fra Kviknet, Fastspeed, Telenor, YouSee og TDC Erhverv.

Fibias fibernet når i dag forbi omkring 290.000 familier og husstande i Region Sjælland og 135.000 i Østjylland, mens der i Nordsjælland og Hovedstadsområdet er cirka 80.000 adresser med adgang til Fibias fibernet.

Fibia er ejet af andelsselskaberne Andel og NRGi og tilbyder alle andelshavere i de to andelsselskaber en hurtig og stabil internetforbindelse inden udgangen af 2023. Fibia har 180.000 kunder og lægger fiberkabler forbi flere end 70.000 husstande om året.

Kontakt:

Rasmus Carlsen, Fibia, mobil 30 28 67 20

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fibernet-til-det-centrale-ringsted?releaseId=13602489

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu