ANNONCE

PRM / Fire nye Lotto millionærer på én aften

15. juni 2020 10:20 | Af: Ritzau Info
 

Der var næsten tale om en ren præmieregn lørdag aften, da Lotto tallene fra Danske Spil dukkede op. Hele fire spillere blev Lotto millionærer henover weekenden.

Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

Lørdag aften regnede det med millioner til fire heldige kartofler, der spillede med i Lotto hos Danske Spil. To vandt 1 million kroner hver på Danske Spils Millionærgaranti, mens 1. præmiepuljen på 6.000.000 kroner blev delt mellem to vindere.

De to heldige 1. præmievindere hiver derfor hver 3.000.000 kroner hjem skattefrit. Den ene vinder bor i Vordingborg Kommune og spillede med via nettet. Spilleren er den første millionvinder fra Vordingborg i år.

Den anden 1. førstepræmievinder har købt sin kupon i SuperBrugsen Hårby på Fyn. Det er anden gang i år, at en heldig spiller fra Assens Kommune hiver en milliongevinst hjem. Sidst det skete var i uge 1, hvor gevinsten lød på 1.000.000 kroner.

Derudover har Danske Spils Millionærgaranti, som sædvanligt været på spil og udløst 1.000.000 kroner til to spillere fra Silkeborg og Odense.

Med Millionærgarantien trækkes der hver uge lod om 2×1 million kroner blandt alle spillede rækker. Det er altså muligt at millionær, selvom man har 0 rigtige.

Den ene af de to vindere havde købt sin kupon i Føtex Torvet i Silkeborg, mens den anden Millionærgaranti-vinder fra Odense spillede med via nettet.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderne fra Assens og Silkeborg Kommuner.

Vindertal:
2, 3, 4, 15, 16, 20, 22

Tillægstal:
14

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fire-nye-lotto-millionaerer-pa-en-aften?releaseId=13595179

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu