ANNONCE

PRM / Fleet Complete og Telia indgår partnerskab om IoT-baserede flådeløsninger til danske virksomheder

10. juni 2020 09:00 | Af: Ritzau Info
 

I samarbejde vil de to partnere tilbyde en række trackingløsninger, som skal hjælpe danske virksomheder med at optimere deres forretning og dermed reducere deres flåderelaterede omkostninger og CO2-udledninger.

Pressemeddelelse fra Telia Danmark

Telia Enterprise inkluderer nu Fleet Complete’s GPS-baserede løsninger i IoT-porteføljen, hvilket gør det muligt for danske virksomheder at øge effektiviteten samt nedsætte brændstofforbruget og dermed drive en mere bæredygtig og økonomisk bilflåde.

Under navnet Telia Fleet Management lancerer partnerne i første omgang fire løsninger til henholdsvis flådestyring, administration af delebiler, elektronisk kørebog samt sporing og tyverisikring af materiel.

“Vores mål er at hjælpe vores kunder med at drive deres virksomhed endnu bedre ved at tilbyde innovative tele- og it-baserede løsninger. Digitalisering, herunder IoT, er et stærkt værktøj til at opnå dette. Ved at tilbyde flådestyring, som er en af de mest modne IoT-tjenester, bidrager vi til, at vores kunder udnytter ressourcerne bedre, opnår en mere miljøvenlig drift og som følge heraf en række omkostningsbesparelser”, siger Mortimer Liebman, Direktør for Telia Enterprise i Danmark.

Globale GPS-løsninger
Fleet Complete er en global softwareleverandør af GPS-baserede løsninger til bilflåder og mobile arbejdsstyrker, som i alt betjener mere end 600.000 abonnenter. I Danmark betjenes kunderne fra hovedkontoret i Ballerup og lokale afdelinger i Nord- og Midtjylland.

“Vi er meget glade for det nye samarbejde med Telia og vi glæder os til at endnu flere får øjnene op for de fordele, som digitale løsninger bringer til forretningen. Vi oplever et stigende behov blandt vores kunder for at kunne differentiere sig på deres serviceydelser. De forskellige flådeløsninger, konsolideret på én Fleet Management platform, gør det netop muligt at skræddersy en løsning tilpasset både små og store virksomheders specifikke behov”, siger Preben Rasmussen, nordisk salgsdirektør for Fleet Complete.

Se mere på telia.dk/fleet

Kontakt:

Pressechef Mads Houe tlf.: 28 27 01 71 email: mads.houe@teliacompany.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fleet-complete-og-telia-indgar-partnerskab-om-iot-baserede-fladelosninger-til-danske-virksomheder?releaseId=13594668

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu