ANNONCE

PRM / Fleksibelt abonnement på ladestander gør det lettere at køre grønt

6. oktober 2020 08:00 | Af: Ritzau Info
 

Verdo går ind på området for ladestandere til plugin hybrid og elbiler med et fleksibelt abonnement ud fra bilisternes forbrug og markedets laveste priser for installation af lade-standere.

Pressemeddelelse fra Verdo

Folketinget vedtog i slutningen af juni en ny klimaaftale, som understøtter den danske indsats for et bedre globalt klima frem mod 2030. I klimaaftalen er der blandt andet fokus på øget elek-trificering af samfundet. Det giver en forventning om flere elbiler og plugin hybrider på vejene.

Verdo understøtter klimaaftalen ved at tilbyde et enkelt koncept til elbilsejere, Charge. Med
Charge vælger bilisten et ladestanderabonnement ud fra kørselsbehov, fra 5.000 km til 40.000 km om året, samt markedets laveste pris på installation af ladestander ved boligen.

“Vi har en forventning om, at mange privatbilister overvejer en plugin hybrid eller elbil næste gang, de skifter bil. Dels fordi det gavner klimaet og dels fordi elbiler bedre kan betale sig øko-nomisk med den nye klimaaftale. Den udvikling vil vi gerne være en del af, og derfor tilbyder vi det nye koncept, som forhåbentlig kan være med til at gøre beslutningen om at vælge en klima-venlig bil lettere, ” siger Morten Birch, divisionsdirektør med ansvar for teknisk infrastruktur i Verdo.

Installation af ladestandere eller en aftale om abonnement på ladestandere tilbydes ofte hos bilforhandlerne, men følger ikke nødvendigvis med bilkøbet.

Fleksibelt abonnement på ladestander
Charge henvender sig til privatbilister, som er på udkig efter bil nummer to, en plugin hybrid, en brugt eller ny elbil. Elbilisten vælger sit abonnement på sin ladestander ud fra sit kørselsbehov på samme måde, som man kender det fra leasingbranchen. Abonnementerne dækker fra 5.000 km kørsel årligt og op til 40.000 km årligt, og abonnementet kan ændres, hvis kørselsbehovet ændrer sig.

For alle abonnementer gælder, at der ikke er opstartsgebyr, abonnement betales hver måned, abonnenten får godtgjort et beløb for de kWh, der er brugt på ladestanderen, og – kun hos Verdo – sker godtgørelsen hver måned.

Og så kan opladningen af bilen betjenes via en app.

“Vi ønsker at gøre det så enkelt og gennemskueligt for forbrugeren som muligt. Når du vælger dit Charge-abonnement, sørger vi for resten. Du kan følge dit forbrug via app’en, og du kan lade bilen op om natten, så du er sikker på at få den billigste strøm på batteriet, hvis din elaftale indeholder billigere strøm om natten. Vi håndterer automatisk refusion til en fast pris, så bili-sterne ved, hvad de har at forholde sig til,” siger Daniel Bylling-Westergaard, udviklingschef i Verdo.

Kort leveringstid
Verdo løser allerede i dag en række opgaver inden for el-installation og teknisk infrastruktur og følger tendenser i elbranchen. Derfor har Verdo kompetencerne til at løse installation af lade-standere over hele landet.

“Vi har allerede en række specialister indenfor teknisk infrastruktur til at løse særlige tekniske opgaver. Vi ser det som vores opgave at følge med, når samfundets behov for infrastruktur tager nye retninger, sådan som vi også har gjort det tidligere,” siger Daniel Bylling-Westergaard.

“Det skal være attraktivt at køre grønt. Vi garanterer kort leveringstid på installationen af lade-standeren. Når du først har bilen, så vil du jo ud at køre. Og efterfølgende står vi for service og vedligehold af ladestanderen, så bilisten hurtigt kan få hjælp, hvis der er behov for det.”

Kontakt:

Pressekontakt

Nils Gottlieb Johansen

+45 4174 4271
nigo@verdo.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fleksibelt-abonnement-pa-ladestander-gor-det-lettere-at-kore-gront?releaseId=13601324

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu