ANNONCE

PRM / Flere bruger led strips i stedet for lamper

16. oktober 2020 12:53 | Af: Ritzau Info
 

Led strips har været med til at revolutionere den måde, vi sætter lys op på. Du kan nemlig klippe stripsene i den længde, der passer dig, og du kan vælge mellem nogle, der bruger batteri og nogle, der skal kobles til stikkontakten. Tapen på bagsiden sikrer, at du kan sætte dem op overalt.

Pressemeddelelse fra KH-Online

Tidligere var du nødt til at finde en måde, hvorpå du kunne sætte en lampe op på et sted, hvor du gerne ville have lys. Det stillede dog nogle krav til, at du kunne trække en ledning, og at der overhovedet var plads til, at du kunne skrue lampen op.

Men sådan er det ikke længere. De smarte led strips, der er kommet på markedet, har nemlig været med til at revolutionere den måde, hvorpå vi kan få lys på. Led strips har tape på bagsiden, så de er nemme at klistre op, der hvor du ønsker.

Derudover kan du vælge mellem led strips, der kører på batteri og nogle, der kan tilkobles til en stikkontakt. Det gør det endnu mere fleksibel, hvor de kan sættes op og er selvfølgelig en anden vigtig grund til, at de er blevet så populære.

Sådan kan du bruge led strips

Har du endnu ikke haft led strips mellem hænderne, kan det være, at du har lidt svært ved at se for dig, hvor du kan sætte dem op henne. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser i forhold til, hvor det kan være henne.

Du kan nemlig klippe led strips over, så de får præcis den længde, som du ønsker. Dermed bliver det endnu nemmere for dig at tilpasse dem til det sted, hvor de skal sidde. Det kan for eksempel være i bilens bagagerum, under husets halvtag, på det nederste trin på trappen og under et køkkenskab.

Når du hører, hvor mange forskellige måder, du har mulighed for at bruge led strips på, giver det altså rigtig god mening, hvorfor de er blevet så populære at bruge.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/flere-bruger-led-strips-i-stedet-for-lamper?releaseId=13602495

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu