ANNONCE

PRM / Flere dropper de helt billige kontorstole til fordel for en ergonomisk en af slagsen

16. oktober 2020 15:37 | Af: Ritzau Info
 

Flere og flere er begyndt at købe ergonomisk korrekte kontorstole til deres hjemmekontorer frem for billige modeller, der ikke kan indstilles ordentligt. Dermed kan de sikre deres kroppe den bedst mulige støtte, når de arbejder hjemmefra.

Pressemeddelelse fra Shopfinity

Hvis du hører til en af dem, der tidligere aldrig kunne drømme om at bruge særlig mange penge på en kontorstol, er du ikke alene. Der er dog også flere og flere, der har fået øjnene op for, at det netop kan betale sig for dem at bruge penge på en god kontorstol. Den kan nemlig tilpasses til kroppen på en helt anden måde, så du får al den støtte, som du har brug for.

Mange af os bruger i dag meget tid i en kontorstol. Det kan både være på arbejdet og derhjemme. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at have en god stol begge steder. Hvis du ikke har det, kan du ende med at få skader på for eksempel lænden og skuldrene. Det er rigtig ærgerligt for dig, da det kan gøre, at du ikke kan sidde ned i lige så lang tid ad gangen.

En god kontorstol behøver ikke at koste en bondegård

En god og ergonomisk korrekt kontorstol behøver dog ikke at koste det hvide ud af øjnene. Selvom vi har sat lighedstegn mellem en dårlig kontorstol og en billig kontorstol, kan du faktisk få ergonomisk korrekte kontorstole til en meget fornuftig pris. Dermed behøver du altså ikke at bruge helt vildt mange penge på den.

Det er dog klart, at du skal bruge en anelse mere end de modeller, der kun kan indstilles på meget få parametre og derfor ikke rigtig passer til nogen. Med en god ergonomisk kontorstol vil du netop have mulighed for at indstille den på flere parametre, hvilket sikrer, at du får den bedst mulige støtte.

Det er derfor ikke underligt, at der er flere og flere, der har fået øjnene op for, at det virkelig kan betale sig at købe en god kontorstol til hjemmekontoret.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/flere-dropper-de-helt-billige-kontorstole-til-fordel-for-en-ergonomisk-en-af-slagsen?releaseId=13602527

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu