ANNONCE

PRM / Flere køber fodboldmål til haven for at kunne træne på behørig afstand af andre

28. oktober 2020 01:00 | Af: Ritzau Info
 

Mange har fået lyst til at spille fodbold derhjemme, efter at det ikke har været muligt at gøre under coronanedlukningen. Fodboldmålene er nemlig ikke bare smarte under en karantæne, men gør det også nemt for dig at mødes med venner og familie og spille.

Pressemeddelelse fra KH-Online

De fleste af os har allerede indset, at vores samfund nok ikke bliver helt det samme, når vi kommer ud på den anden side af coronakrisen. Det gælder for eksempel for, hvordan vi dyrker sport. Er du en af dem, der godt kan lide at spille fodbold, har du sikkert savnet at kunne mødes med vennerne og gøre det. Men når du ikke kan mødes med dem på en fodboldbane, kan det blive svært for dig at træne.

Derfor er der flere og flere, der køber fodboldmål til haven. De har indset, at det er langt sjovere at træne fodbold derhjemme i haven, når de har nogle rigtige mål at skyde efter. Dermed kan de langt bedre træne derhjemme.

Brug fodboldmålene i lang tid fremover

Selvom det nu heldigvis ser ud som, at vi er på vej ud af coronakrisen, og der er ved at blive åbnet op for vores samfund, kan du stadig få mange timer til at gå med at bruge fodboldmålene i haven efterfølgende. Først og fremmest er der selvfølgelig ingen, der ved, hvornår det bliver muligt at træne fodbold igen. Derfor er det stadig praktisk for dig at have målene i haven.

Derudover er det meget muligt, at du har fået øjnene op for, hvor hyggeligt det er at spille fodbold i haven med familie og venner. Det kan virkelig noget, når du ikke nødvendigvis skal et andet sted hen for at spille fodbold. I haven er I sikre på, at I ikke kommer til at være for tæt på andre mennesker, og det kan I også udnytte i fremtiden.

Med et par fodboldmål i haven er du altså garanteret at kunne komme til at træne fodbold også i lang tid fremover. Skulle samfundet blive lukket ned igen en anden gang, er du altså sikret, når du har dine egne fodboldmål til haven.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/flere-kober-fodboldmal-til-haven-for-at-kunne-traene-pa-behorig-afstand-af-andre?releaseId=13602520

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu