ANNONCE

PRM / Flere skyder til måls med PCP-luftgeværer

30. oktober 2020 03:01 | Af: Ritzau Info
 

Du må købe et PCP-luftgevær uden jagttegn og skyde til måls med det derhjemme i haven. Dermed er det nemt for dig at komme i gang. Det er der da også flere og flere danskere, der gør. Både på et hobbyplan og på et konkurrenceplan.

Pressemeddelelse fra KH-Online

Det er blevet mere og mere populært at skyde til måls. Det gælder ikke mindst med PCP-luftgeværer. Når de har en kaliber på under 4,5 mm, må du nemlig gerne købe dem og skyde til måls med dem uden at have jagttegn. Dermed er det meget nemt for dig at anskaffe dem.

Når et PCP-luftgevær har en kaliber på under 4,5 mm, må du derudover gerne skyde til måls med dem i din have. Du skal selvfølgelig sætte en skydebane op, så du kan skyde forsvarligt med det. Du må derfor ikke sætte målskiver op ind mod naboens have. Hvis du overholder reglerne, er der dog intet til hinder for, at du kan skyde med det derhjemme.

Tag PCP-luftgeværet med på skydebanen

Det er dog ikke kun i haven, at der er mange mennesker, der er vilde med at bruge deres PCP-luftgeværer. Det er de også på skydebanerne. Der har de mulighed for at skyde til måls under ordnede forhold og sammen med andre.

Der kommer altså et konkurrenceelement ind i det at skyde, og for mange er det netop på skydebanerne, at PCP-luftgeværet går fra at være en hobby til at være en konkurrencesport. Når du bliver god til at skyde, har du nemlig masser af muligheder for at kæmpe med andre. Det giver noget helt særligt til det at skyde.

Både derhjemme og på skydebanerne er PCP luftgeværer altså blevet mere og mere populære. Vil du tage del i den voksende sportsgren, handler det derfor bare om, at du finder det rette gevær for dig.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/flere-skyder-til-mals-med-pcp-luftgevaerer?releaseId=13602525

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu