ANNONCE

PRM / Flere unge har fokus på miljøet, når de tager på highschool i USA

16. september 2020 16:00 | Af: Ritzau Info
 

Mange unge interesserer sig meget for klima og miljø. Det er en interesse, som de tager med sig, når de tager på udveksling. Der kan de blive udfordret på deres fordomme om USA, blandt andet i forhold til klima og miljø.

Pressemeddelelse fra KH-Online

Mange unge bekymrer sig overordentlig meget over, hvordan vi får stoppet klimaforandringerne. Så meget at de er parate til at træffe valg i deres eget liv, der skal føre til at mindske udslippet af CO2. Mange af dem vil dog stadig gerne ud at opleve verden, for eksempel på udveksling i USA, og det kan virke som noget af et clash, at de så skal til at flyve derover.

De unge ser sig derfor i høj grad om i forhold til, hvordan de for eksempel kan klimakompensere for et ophold i udlandet. For alle er enige om, at de unge kommer til at lære rigtig meget af at tage på udveksling for eksempel på Highschool i USA. Derfor vil det også være ærgerligt, hvis de kommer til at snyde sig selv for det.

USA er fascinerende og skræmmende på en gang

For unge, der går op i klimaet, er USA både et fascinerende og skræmmende møde. Det kan derfor virkelig være med til at udfordre dem i deres holdninger og de valg, de træffer i det daglige. Og det er rigtig sundt. Både for de unge, deres værtsfamilie og de venner, som de unge får i udlandet.

Ved at bo i en anden kultur oplever du, hvordan de behandler miljøet. Du vil sikkert både blive overrasket og skuffet. Mange amerikanske byer gør nemlig rigtig meget for at fremme den grønne udvikling; det er bare sjældent dem, vi hører om. Samtidig ved vi alle, at mange amerikanere har svært ved at undvære deres bil, hvilket jo bestemt ikke er godt for klimaet.

Hvis du gerne vil på udveksling i USA, kan du altså blive langt klogere på dig selv og dine holdninger til klimaet. Du bliver udfordret på en helt anden måde, end du typisk vil kunne ved at blive hjemme.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/flere-unge-har-fokus-pa-miljoet-nar-de-tager-pa-highschool-i-usa?releaseId=13600059

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu