ANNONCE

PRM / Flere vælger barnevogne med kurv ved siden af liften

11. november 2020 01:01 | Af: Ritzau Info
 

En barnevogn med kurv ved siden af liften gør det nemt for dig at få fat på det, du skal bruge. Det er også en af grundene til, at den bliver mere og mere populær.

Pressemeddelelse fra Shopfinity

Tidligere kunne du udelukkende få barnevogne med opbevaring under liften. Det var selvfølgelig praktisk, at du kunne medbringe nogle ting – men også virkelig besværligt, at du skulle bukke dig ned efter dem. Særligt hvis du stod med et lille barn i armene.

Det problem har en række barnevognsfirmaer dog nu gjort noget ved. I stedet for at opbevaringen er placeret under liften er den nu placeret ved siden af den. Dermed kommer den op i en højde, hvor det er meget nemt for dig at få fat på det, du skal bruge – også selvom du står med barnet i armene.

Mange forældre synes, at netop denne praktiske mulighed er meget tiltalende, og efterspørgslen på barnevogne med kurv ved siden af liften er derfor stigende.

Er en barnevogn med kurv ved siden af liften den rette for mig?

Når du skal købe en barnevogn, er det selvfølgelig altid vigtigt, at du sørger for at vælge den, der passer bedst til dine behov. De kan være meget forskellige alt efter, hvor du går tur henne med barnet, og hvor meget du har brug for at have med, når du gør det.

Når du overvejer en barnevogn med opbevaring ved siden af liften, bør du derfor tænke over, hvor ofte du vil få brug for at tage noget derfra. Bor du i byen, hvor du går ind og ud af butikker, kan det være rart for dig, at du kan have din taske liggende, og at du nemt kan få fat på den.

Selvom flere og flere vælger denne type barnevogn, handler det selvfølgelig først og fremmest om, at du sørger for at vælge den bedste barnevogn for dig. Det vil være med til at gøre din tid med en baby så nem og gnidningsfri som muligt.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/flere-vaelger-barnevogne-med-kurv-ved-siden-af-liften?releaseId=13602519

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu