ANNONCE

PRM / Flere vælger fritstående badekar, når de renoverer badeværelset

25. juli 2020 01:00 | Af: Ritzau Info
 

Badeværelset er ikke længere bare et praktisk rum. Det er et rum, der skal give en wellnessoplevelse. Derfor er det også blevet mere og mere populært at placere et fritstående badekar derinde. Det kræver mere plads, hvorfor mange vælger at udvide badeværelset.

Pressemeddelelse fra KH-Online

De seneste år med højkonjunktur har gjort, at vi danskere har renoveret vores badeværelser i stor stil. Badeværelset skal ikke længere bare være et funktionelt rum: Det skal være et wellnessrum, hvor vi kan komme ud og slappe af efter en lang dag.

Derfor er det også blevet mere og mere populært at vælge et fritstående badekar til det nyrenoverede badeværelse. Det giver en langt mere eksklusiv oplevelse, da det står midt i rummet, frit fra væggen. Det kræver altså langt mere plads, hvilket også er med til at gøre det mere dekadent.

Derudover er det fritstående badekar også typisk udformet i et design, der bare får det til at se langt mere eksklusivt ud. For eksempel er det fritstående badekar, der står på de kendte løvefødder.

Udvidelse af badeværelset er normalt

I mange ældre boliger er der ikke brugt lige så meget plads på badeværelset, som vi gerne vil have i dag. Derfor er det blevet almindeligt at inddrage plads fra andre rum i forbindelse med at renovere badeværelset.

Dermed bliver der skabt et stort og rart rum, hvor der netop er plads til et fritstående badekar. Når du har planer om at bruge meget tid på dit badeværelse, giver det jo rigtig god mening, at du gør det, frem for at have pladsen i et rum, du ikke bruger lige så meget.

Det fritstående badekar er altså virkelig med til at understrege, at badeværelset er et rum, hvor du kan bruge meget tid på at forkæle dig selv.

Kontakt:

Kontakt: info@kh-online.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/flere-vaelger-fritstaende-badekar-nar-de-renoverer-badevaerelset?releaseId=13597143

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu