PRM / Førende Apple forhandler i erhvervssatsning: Humac vil erobre SMV-markedet

25. april 2018 08:00 | Af: Ritzau Info
 

Humac, der er Danmarks største forhandler af Apple produkter, satser nu benhårdt på den stigende efterspørgsel fra erhvervslivet. Ny erhvervsafdeling skal især henvende sig til SMV’er.

Pressemeddelelse fra Humac A/S

En af landets største it-forhandlere, Humac, kaster sig nu for alvor ind i kampen om erhvervslivets gunst med deres særlige knowhow og fokus på produkterne fra Apple.

– Vi har hidtil haft en mindre erhvervsafdeling, men den udvider vi nu kraftigt, så vi kan udfylde rollen som erhvervslivets primære sparringspartner, når det kommer til Apple produkter, siger Christian Machon Sørensen, der er en af frontfigurerne i den nye erhvervssatsning.

Brugbar viden og god kundeservice

For Humac er motivationen bag det øgede fokus på erhvervslivet blandt andet, at virksomheden gerne vil differentiere sig på god kundeservice og faglige kompetencer, som man blandt andet har tilegnet sig som Danmarks eneste Apple Premium Reseller.

– For Humac er det naturligt at kæmpe på pris, men det er også vigtigt, at vi viser virksomhederne, hvad den reelle pris er for deres it. Hvis en virksomhed samarbejder tæt med en dygtig it-partner, bliver der skabt en stor værdi, fordi virksomheden får det optimale ud af løsningen. Den værdi bliver ikke skrevet på regningen, og den økonomiske gevinst, som der jo er, er der stor interesse for blandt virksomhederne lige nu, fortæller Christian Machon Sørensen.

Virksomhederne vil ifølge Christian Machon Sørensen samarbejde med dygtige it-samarbejdspartnere, så de i stedet selv kan koncentrere sig om værdiskabende tiltag. Humac oplever en markant stigende interesse fra erhvervslivet, hvor især unge medarbejdere ofte kræver it-udstyr fra Apple. Derfor har kæden store forventninger til den fremtidige udvikling.

Løbende dialog om udvikling

Holco tilbyder salgstræning og ledelsesudvikling i autobranchen. Her er direktør Per Søby i særdeleshed tilfreds med den såkaldte MDM-løsning, som Humac har hjulpet Holco med, og som gør virksomheden i stand til at kontrollere og opdatere alle iPads på en gang.

– Vi er imponerede over Apple produkternes holdbarhed og brugeroplevelse. Samtidig er vi ikke underlagt Windows’ utallige opdateringer på ubelejlige tidspunkter. Opdateringerne kører nemlig i baggrunden. Det er vigtigt, når man bruger it-løsningerne i undervisningen, forklarer Per Søby, der løbende er i tæt dialog med Humac om udvikling af Holcos it-setup.

Kontakt:

Pressekontakt Dennis Christensen tlf.: 61 67 74 64 email: Dch@epicent.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/forende-apple-forhandler-i-erhvervssatsning-humac-vil-erobre-smv-markedet?releaseId=12624279

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu