ANNONCE

PRM / Folkemødet begynder til søs

4. februar 2020 09:05 | Af: Ritzau Info
 

Bornholms legendariske færge, Povl Anker sejler atter i år til Folkemødet direkte fra hjertet af København. Den seks timer lange sejltur er en god begyndelse på årets fest for demokrati og debat på Bornholm.

Pressemeddelelse fra Molslinjen A/S

Gå ombord midt i København og lad dig i ro og mag transportere til årets Folkemøde på Bornholm. Atter i år sætter Bornholmslinjen en helt eksklusiv afgang ind fra København til Rønne med den legendariske bornholmer-færge, Povl Anker.

Færgen har de seneste mange måneder gennemgået en omfattende renovering inden døre. Færgen er fra 1978 – en svunden tid, hvor skibsbyggerne kunne prioritere en række charmerende saloner og kahytter. Og inden årets folkemøde-afgang bliver den smukke færge årgang 1978 også malet udvendigt i de oprindelige farver.

“Vi forsøgte os sidste år med en afgang fra København, og det var en stor succes. Afgangen passer perfekt til dem, som gerne vil have en lidt old-school hyggelig sejltur med kollegaer og venner, inden det for alvor går løs i Allinge”, forklarer Bornholmslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Povl Anker sejler onsdag den 10. juni klokken 17.30 fra DFDS-kajen i København. Turen byder på mulighed for både at spise og drikke, inden de små 1000 passagerer ombord rammer havnen i Rønne omkring klokken 23.30.

Folkemødet begynder i år halvanden time tidligere end sidste år. Den officielle åbning ligger nu klokken 10.00.

“Den tidligere start betyder, at mange prioriterer at ankomme onsdag. Derfor passer københavner-afgangen helt perfekt til dem, som lige skal klare det sidste og være klar inden åbningstalen”, siger Jesper Skovgaard.

Det er muligt at tage sin bil med på afgangen, ligesom det er gratis at medbringe cykler.

Kontakt:

PR- og kommunikationschef Jesper Maack tlf.: 20196215 email: jma@molslinjen.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/folkemodet-begynder-til-sos?releaseId=13587477

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu