ANNONCE

PRM / Forbedret lønkompensation er et vigtigt signal

30. marts 2020 16:06 | Af: Ritzau Info
 

Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne er der tilfredshed med, at regeringen i dag kunne offentliggøre, at man giver den nuværende aftale om lønkompensation et løft.

Pressemeddelelse fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Der var gode nyheder til et coronatrængt dansk erhvervsliv, da en række ministre, sammen med DA og FH, i dag kunne præsentere en forbedret aftale om lønkompensation til landets virksomheder. Aftalen indebærer, at loftet for det beløb, virksomhederne kan få i lønkompensation, hæves til 30.000 kr. per medarbejder.

“Aftalen er et vigtigt skridt i arbejdet med at sikre danske virksomheder og arbejdspladser. Og vi tror at, løftet kan gøre ordningen relevant for flere virksomheder end hidtil,” siger Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne, der repræsenterer 4.300 virksomheder indenfor el, vvs og metal, og uddyber:

“Nogle virksomheder kan bruge ordningen, fordi de står overfor store reduktioner i medarbejderstaben, mens en del virksomheder stadig må benytte andre løsninger, fordi de skal gennem tilpasninger af et mere begrænset omfang,” siger Niels Jørgen Hansen.

Han understreger derfor, at der stadig er brug for løbende at overveje, om der er behov for yderligere støtteordninger.

“Lønkompensationen kan under alle omstændigheder ikke stå alene, hvis man vil holde hånden under en tilstrækkeligt stor del af dansk erhvervsliv,” siger Niels Jørgen Hansen.

Kontakt:

Yderligere oplysninger:
Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne, tlf. 40 74 43 60

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/forbedret-lonkompensation-er-et-vigtigt-signal?releaseId=13590912

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu