ANNONCE

PRM / Forlig om nye overenskomster på industriens område

9. februar 2020 12:31 | Af: Ritzau Info
 

CO-industri og Dansk Industri har søndag indgået aftale om nye overenskomster på industriens område. Pressemøde klokken 14.00.

Pressemeddelelse fra CO-industri

CO-industri og Dansk Industri har søndag indgået aftale om nye overenskomster på industriens område. Aftalen er treårig og rækker frem til 1. marts 2023.

Forhandlerne vil præsentere indholdet af de nye overenskomster på et pressemøde i Industriens Hus på Rådhuspladsen søndag den 9. februar kl. 14.00.

Til stede på pressemødet vil være de fire topforhandlere: CO-industris formand, Claus Jensen og CO-industris næstformand, Mads Andersen samt adm. direktør Lars Sandahl Sørensen, DI og viceadm. direktør Kim Graugaard, DI.

De to overenskomster, der er omfattet af forhandlingerne mellem CO-industri og DI, er Industriens Overenskomst for faglærte og ikke-faglærte samt Industriens Funktionæroverenskomst for tekniske og administrative funktionærer. Disse overenskomster gælder direkte for ca. 6.000 virksomheder og omfatter ca. 230.000 medarbejdere.

Kontakt:

Kommunikationschef Allan Petersen tlf.: 20228835 email: ap@co-industri.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/forlig-om-nye-overenskomster-pa-industriens-omrade?releaseId=13587797

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu