PRM / Forsker valgt ind i Mission Øst

16. maj 2018 08:00 | Af: Ritzau Info
 

Helge Sørensen forsker i sygdomsbekæmpelse og glæder sig til at bidrage med sin viden som nyvalgt medlem af Mission Østs bestyrelse.

Pressemeddelelse fra Mission Øst

Helge Sørensen har både ekspertise og erfaring at bidrage med, når han nu indtræder i Mission Østs bestyrelse. Han blev valgt ind på hjælpeorganisationens årsmøde for nylig.

Helge Sørensen er associeret professor ved Danmarks Tekniske Universitet (DTU), hvor han forsker i sygdomsbekæmpelse, sygdomsbehandling og sygdomsforebyggelse. Han har tidligere forsket i humanitær minerydning.

– Mission Øst hjælper mennesker; det gør jeg også i min forskning. Selv om jeg forsker i sygdomsbekæmpelse her i landet, opfinder jeg og mit forskerhold også ting, som kan bruges på andre områder og i andre lande. Sådanne systemer er uden landegrænser, fortæller han.

Helge Sørensen leder en forskergruppe på 20 eksterne forskere og 10 interne forskere.

– Vi forsker i design og implementering af såkaldte medicotekniske systemer til bedre sygdomsbekæmpelse, sygdomsbehandling og sygdomsforebyggelse. At jeg så også kan engagere mig i Mission Østs hjælpearbejde i min fritid giver enormt mening. Det er meningsfyldt at gøre noget, som kommer mennesker til gode.

Helge Sørensen bor i Græsted sammen med Charlotte, som han har fire børn sammen med. Charlotte arbejder som konsulent hos Dansk Sygeplejeråd.

Kontakt:

Journalist og pressekoordinator Svend Løbner tlf.: +45 28 707 703 email: press@missioneast.org

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/forsker-valgt-ind-i-mission-ost?releaseId=12828392

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu