ANNONCE

PRM / Fortællecafé om de smukke unge mennesker

25. februar 2020 13:16 | Af: Ritzau Info
 

Den 3. marts åbner dørene til Musikstalden og fortællecaféen ORD. Denne gang som en Special med Steffen Sommerstedt og musikalsk besøg af guitarist Lasse Kjærulf Andersen.

Pressemeddelelse fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Tirsdag aften venter en særlig udgave af fortællecaféen ORD. Aftenens “special” byder på temaet “De smukke unge mennesker” hvor skuespiller og aftenens fortæller, Steffen Sommerstedt, akkompagneres af guitaristen Lasse Kjærulf Andersen.

Aftenen byder på fortællinger fulde af minder, forhåbninger og en stærk tro på at , om ikke alt, så i hvert fald noget var bedre i de gode gamle dage.

For er der muligt at forstå nutidens teenagere, når man som Steffen er vokset op i en tid uden sociale medier, telefoner og memes? Ja, faktisk helt uden internet? Hvad er der overhovedet tilbage i nutidens ungdomsliv der minder om dengang?

Steffen lader historierne stille skarpt på om blikket efter de smukke piger, kammeratskabet og kriserne er de samme som dengang de voksne som Steffen og Lasse var unge og smukke.

Har du lyst til en hyggelig aften med fortællinger tilsat musik fra Lasse Kjærulf Andersen? Så køb din billet på billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter og på www.gkkultur.dk.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fortaellecafe-om-de-smukke-unge-mennesker?releaseId=13588790

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu