PRM / Fra Skanderborg til Telenor CPH Marathon

29. oktober 2018 07:31 | Af: Ritzau Info
 

Skanderborg Løbeklub har med fællestræninger og fællestur fokus rettet mod Telenor CPH Marathon 2019, hvor løbet kan fejre 40 års jubilæum

Pressemeddelelse fra Sparta Atletik og Motion

Skanderborg Løbeklub havde i 2018 gratis fællestræninger for alle frem mod både Copenhagen Half Marathon og Telenor Copenhagen Marathon. Netop Telenor Copenhagen Marathon kan i 2019 fejre 40 års jubilæum, og det bliver forhåbentlig med en lang række af deltagere fra Skanderborg Løbeklub. Skanderborg Løbeklub vil således igen arrangere åbne fællestræninger for alle interesserde.

“Vores fællestræninger kommer til at ligge om lørdagen, og vi begynder en gang i januar. Vi kommer til at løbe runder, så alle kan være med, også selvom man ikke træner frem mod maraton, men blot vil løbe 5-7 kilometer, og der vil være fartholdere med ved træningerne,” siger Finn Bjerre, formand i Skanderborg Løbeklub.

Forvent det uforventelige

Klubbens årlige fællestur vil ligeledes gå til Telenor Copenhagen Marathon i 2019.

” Det er nu andet år, vi har fællestræning frem mod Telenor Copenhagen Marathon, så det er jo oplagt også at løbe dér. Det er desuden løbets 40 års jubilæum, så vi er sikre på, at løbet bliver en hel særlig oplevelse, og så er det bare en helt særlig oplevelse at deltage i et stort løb sammen med en masse klubkammerater,” siger Finn Bjerre.

Ruten ved Telenor Copenhagen Marathon løber igennem alt det bedste hovedstaden har at byde på, og ifølge Dorte Vibjerg, direktør hos Sparta Atletik & Motion, som arrangerer Telenor CPH Marathon, så kan Skaderborg Løbeklub og alle andre godt forvente sig noget ekstraordinært i 2019.

“Telenor CPH Marathon er i forvejen en folkefest, men jeg tør godt love, at jubilæumsudgaven bliver noget ganske særligt. Der er stadig mange ting, som er ved at blive planlagt, men jeg kan i hvert fald sige, at man godt kan forvente det uforventelige,” siger hun.

Læs mere om Skanderborg Løbeklubs fællestræninger frem mod Telenor Copenhagen Marathon på skanderborglobeklub.dk eller på Facebook under Skanderborg Løbeklub.

Læs mere om Telenor Copenhagen Marathon her

Facts om Telenor Copenhagen Marathon

Copenhagen Marathon blev afholdt føste gang i 1980. Dengang var der under 1000 deltagere

Deltagerekord var der i 2010 med 12.644 deltagere. En rekord man håber at slå ved jubilæumsløbet i 2019

Ruten har start og mål på Islands Brygge og går igennem København City, Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg og Vesterbro

Det er Sparta Atletik & Motion, som igennem alle årene har arrangeret Copenhagen Marathon

Telenor har været hovedsponsor siden 2016

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fra-skanderborg-til-telenor-cph-marathon?releaseId=13562034

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu