ANNONCE

PRM / Fra Verdensmål til hverdagsmål

5. november 2020 12:54 | Af: Ritzau Info
 

Grøn Omstilling Næstved og Næstved Bibliotek præsenterer foredrag om FN’s 17 Verdensmål med klimaforsker Katherine Richardson. Det foregår på Næstved Bibliotek torsdag den 26. november kl. 18.30-20.30.

Pressemeddelelse fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I januar i år udgav Katherine Richardson den lille lettilgængelige bog “Hvordan skaber vi bæredygtig udvikling for alle?”

Katherine Richardson vil, med udgangspunkt i sin bog, give en enkel indføring i, hvad de 17 Verdensmål er, hvorledes de samspiller, og ikke mindst hvordan vi i vores daglige gøren og laden kan gøre Verdensmål til hverdagsmål.

Richardsons hovedpointe er, at ingen af de 17 Verdensmål hver især er nye. Det virkeligt nye er, at de er samlet i én fælles aftale. Vi bliver derfor nødt til at tænke opfyldelsen af dem ind i en helhed.

Pioner i Earth System Science
Katherine Richardson er en af pionerforskerne i udvikling af Earth System Science – der handler om samspillet mellem fysik, kemi, biologi og mennesker.

Hun var formand for Klimakommissionen og er nu medlem af Klimarådet. Hun er professor på GLOBE Institute og leder af Sustainability Science Centre på Københavns Universitet.

Foredraget finder sted på Næstved Biblioteks Lille Scene torsdag den 26. november kl. 18.30-20.30. Bestil din gratis billet på www.naesbib.dk

Kontakt:

Bibliotekar Jesper Christensen tlf.: 5588 4158 email: jechr@naestved.dk

Bibliotekar, pressemedarbejder Lena Lund Olsen tlf.: 55884021 email: leols@naestved.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fra-verdensmal-til-hverdagsmal?releaseId=13603760

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu