ANNONCE

PRM / Freja ejendomme sætter stor udviklingsejendom centralt i Odense til salg

22. juni 2020 06:00 | Af: Ritzau Info
 

Freja ejendomme sætter nu ejendommen på Vestre Stationsvej 8-10 i Odense til salg. Den centralt beliggende udviklingsejendom har et samlet erhvervsareal på 3.196 kvm.

Pressemeddelelse fra Freja Ejendomme

Freja ejendomme sætter nu den store ejendom beliggende på Vestre Stationsvej 8-10 i Odense til salg. Ejendommen, med den centrale beliggenhed i Odense, er bygget i 1960 med en tilbygning fra 1992, og den har siden 2010 været anvendt som undervisningssted for Social- og Sundhedsskolen Fyn. Ejendommen står i dag tom.

Per Kondrup, salgschef i Freja ejendomme siger: “Vi har set frem til at sætte denne markante ejendom til salg midt i Odense. Ejendommen har på grund af sin størrelse, centrale placering tæt på offentlig transport, samt gode parkeringsmuligheder rigtig mange anvendelsesmuligheder. Boliger eller hotel er to oplagte muligheder og skulle køber være interesseret, kunne udvikling af ejendommen i form af en ekstra etage også være en mulighed.”

Ejendommen fremstår moderniseret og i velholdt stand, og med den centrale beliggenhed i Odense midtby befinder man sig tæt på byens gågade og med kun 500 meter til Odense Banegård. Der er desuden planlagt et letbane-stop tæt ved ejendommen, og ejendommens fremtidige brugere får dermed et bredt udvalg af offentlig transport i umiddelbar nærhed.

Der hører desuden godt 30 P-pladser i et lukket gårdareal med til ejendommen.

Læs mere på www.freja.biz.

Kontakt:

Thomas Endelt, konsulent, Frontpage
M: thomas.endelt@frontpage.dk
T: 50 70 53 34

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/freja-ejendomme-saetter-stor-udviklingsejendom-centralt-i-odense-til-salg?releaseId=13595699

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu