ANNONCE

PRM / Fremtidens fødevarer i fokus på første internationale iFOOD-konference

10. november 2020 13:00 | Af: Ritzau Info
 

Aarhus Universitets Center for Innovativ Fødevareforskning, iFOOD, afholder sin første, internationale forskningskonference den 1. og 2. februar 2021. Her vil den nyeste fødevareforskning blive præsenteret inden for alt fra råvareproduktion, fødevareforarbejdning og emballering til sensorik, forbrugeradfærd og sundhed. Konferencen afholdes online og deltagelse er gratis.

Pressemeddelelse fra Aarhus Universitet Technical Sciences

Kunne du tænke dig at høre om forskningen i cellebaseret kød, vertical farming eller grønne proteiner? Er du interesseret i fødevarestruktur, produktudvikling eller fødevarerelateret sundhed? Vil du gerne vide mere om forbrugernes digitale interaktion med mad eller Instagram-fænomenet “food porn”?

Så kan du komme med, når Aarhus Universitets Center for Innovativ Fødevareforskning, iFOOD, afholder sin første internationale forskningskonference den 1. og 2. februar 2021. Konferencen foregår online, det er gratis at deltage, og alle interesserede er velkomne.

Professor Milena Corredig er centerleder for iFOOD og initiativtager til konferencen:

– iFOOD er et tværfagligt center, der favner mange forskellige aspekter af den innovative fødevareforskning på Aarhus Universitet. Med iFOOD-konferencen vil vi gerne skabe opmærksomhed omkring forskningen. Ved at præsentere de nyeste resultater, projekter og teknologier, håber vi på at kunne inspirere forskere, studerende, virksomheder eller andre, der beskæftiger sig med fødevarer. Vi vil kort fortalt gerne have forskningen ud at leve.

– Det er en bred konference med et væld af spændende emner. Det er en betingelse for at skabe de mest innovative fødevareløsninger i hele værdikæden, at forskellige fagområder lærer af hinanden og samarbejder, og vi håber på at skabe grobund for nye samarbejder med afsæt i konferencen. Måske kan specialister i ét område blive nysgerrige på et andet område også? Det giver konferencen god mulighed for.

Du kan læse mere om konferencen, se programmet og tilmelde dig her

Konferencen foregår på engelsk.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fremtidens-fodevarer-i-fokus-pa-forste-internationale-ifood-konference?releaseId=13603936

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu