ANNONCE

PRM / Fremtidens natur

24. februar 2020 14:31 | Af: Ritzau Info
 

Hør hvordan mennesket påvirker Jordens biodiversitet og om konsekvenserne for fremtidens natur, når BIO Næstved og Næstved Bibliotek inviterer til en livestreamet forelæsning direkte fra Aarhus Universitet. Det sker tirsdag den 10. marts kl. 19.00-21.00.

Pressemeddelelse fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Jorden er en levende planet med mange forskellige livsformer. Biodiversiteten er imidlertid under pres. Vi hører dagligt om biodiversitetskrise, klimakrise og kollaps i bestanden af insekter.

Professor i økologi Jens-Christian Svenning vil fortælle, hvilke faktorer der bestemmer, om der er høj eller lav biodiversitet i verden og i Danmark. Hvilken rolle spiller klimaet – og hvilken rolle spiller mennesket?

Hør også om baggrunden for biodiversitetskrisen – hvor stærk er den, og hvad styrer den? Hvordan står det til med de tropiske skove og savanner? Og hvad med den danske natur, som blandt andet indtages af fremmede arter som mårhund og vaskebjørn?

Endelig vil du høre, hvad vi som samfund og som individer kan gøre for at sikre en rig biodiversitet for de kommende generationer.

Offentlige foredrag i naturvidenskab
Et samarbejde mellem Aarhus Universitet, BIO Næstved og Næstved Bibliotek og Borgerservice tilbyder dig at se med, når Aarhus Universitet formidler de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskaben. Foredragene livestreames fra Aarhus Universitet til biografer, biblioteker, folkeuniversiteter, kulturhuse, foreninger, gymnasier og skoler i en lang række byer i Danmark og udlandet.

Foredraget finder sted i BIO Næstved tirsdag den 10. marts kl. 19.00-21.00. Det er gratis at deltage. Du kan bestille din plads i salen cirka en uge før foredraget via biografens hjemmeside www.bio12345.dk/program/gratis-foredrag

Du kan se mere om de enkelte foredrag på ofn.au.dk

Kontakt:

Bibliotekar Jesper Christensen tlf.: 5588 4158 email: jechr@naestved.dk

Bibliotekar, pressemedarbejder Lena Lund Olsen tlf.: 55884021 email: leols@naestved.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fremtidens-natur?releaseId=13588662

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu