ANNONCE

PRM / Fremtidens tekniske supersælgere er i støbeskeen

11. marts 2020 08:01 | Af: Ritzau Info
 

Sælgere skal både vide og kunne mere i fremtiden. Afdelingschef fra Lemvigh-Müller er med til at forberede dem på udfordringerne.

Pressemeddelelse fra Lemvigh-Müller A/S

Fremtidens sælgere skal kunne langt mere, end deres forgængere for blot få år tilbage kunne klare sig med. Digitaliseringen har gjort det let at gennemskue markeder og priser, og en sælger, der møder svagt forberedt op og spilder en potentiel kundes tid, risikerer aldrig at få chancen igen.

De udfordringer stilles der skarpt på, når Danish Sales Competition 2020 i næste uge løber af stablen på Copenhagen Business School (CBS). Her får 78 studerende bedømt deres løsning på en salgscase, og med i det professionelle dommerpanel sidder Peder Pedersen, til daglig afdelingschef for stålsalg på Sjælland og øerne hos stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller.

Har skrevet opgaven
Peder Pedersen har også skrevet opgaven, hvor de studerende skal vise, at de kan analysere og finde løsninger på en værktøjskundes strategiske udfordringer. Sælgere med den type kvalifikationer er præcis det, Lemvigh-Müller og mange andre virksomheder har brug i fremtiden, mener han.

“Fremtidens tekniske sælger skal kunne overskue store mængder data, analysere dem, sætte dem i relation til kundens virksomhed og ud fra det finde helhedsløsninger. Det betyder, at viden og forberedelse er blevet ekstremt vigtigt,” siger Peder Pedersen.

Stor interesse fra studerende
Han glæder sig over, at Danish Sales Competition møder stor interesse blandt studerende. Konkurrencen er vokset til dobbelt størrelse i forhold til sidste år og har fået blandt andre CBS som officiel partner.

Lemvigh-Müllers kommercielle direktør, Christian Herbert, er glad for, at en medarbejder bidrager til at skabe interesse for salgsuddannelse på højt niveau. Han ser en fremtid, hvor ikke mindst tekniske virksomheder får brug for højt kvalificerede sælgere.

“Dels bliver de produkter, Lemvigh-Müller arbejder med, mere og mere komplicerede, dels vokser kundernes forventninger og krav til vores øvrige værdiskabelse. Når vi skal løse de udfordringer, har vi brug for en stor og engageret talentmasse at rekruttere fra,” siger Christian Herbert.

Går videre til europæisk konkurrence
Vinderne af Danish Sales Competition 2020 kåres 18. marts og går dermed videre til European Sales Competition 2020 i Østrig i maj.

Kontakt:

Kommunikationsmedarbejder Kim Betak Pedersen tlf.: 3695 5352 / 2169 3530 email: kibp@lemu.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fremtidens-tekniske-supersaelgere-er-i-stobeskeen?releaseId=13589763

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu