ANNONCE

PRM / Fri data til YouSee-kunder hele sommeren

28. april 2020 09:31 | Af: Ritzau Info
 

Fra 1. maj til 30. september får mobilkunder hos YouSee fri data i Danmark med i abonnementet.

Pressemeddelelse fra YouSee

Mange danskere forventes i år at holde ferie i Danmark, og nu får mobilkunder i YouSee fri data med i mobilabonnementet fra 1. maj til og med 30. september. Den fri data kan bruges i Danmark.

“Vores mobilkunder får mulighed for at bruge alt det data, som de har lyst til hen over sommeren. Det håber vi vil være til gavn for mange, herunder den store del af vores kunder, der i år forventes at holde deres sommerferie i Danmark,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee og fortsætter:

“Vi kan se, at vores kunder streamer mere tv end de plejer, og det er forventeligt, at det øgede streamingforbrug i nogen grad også vil gøre sig gældende, når vi til sommer drager ud i sommerlandet med familien. Med fri data har vores mobilkunder mulighed for at streame alt det indhold, de vil, høre musik, tjekke nyheder og måske arbejde hjemmefra, hvis det bliver nødvendigt hen over sommeren.”

Det er ikke første gang, at YouSee giver mobilkunder fri data i sommerperioden, men da flere danskere end tidligere holder sommerferie i Danmark i år, forventes det, at flere kunder vil benytte sig af de ekstra data i år. Fra første kvartal 2019 til første kvartal 2020 er dataforbruget steget med 30 pct. hos YouSee’s mobilkunder, og ikke mindst om sommeren ser YouSee en stigning i dataforbruget.

Alle mobilkunder med data inkluderet i deres mobilabonnement vil modtage en sms om, at de vil have fri data til brug i Danmark fra 1. maj til og med 30. september. Fri data koster ikke ekstra, og ordningen igangsættes og ophører automatisk uden, at kunderne skal foretage sig noget. Der er en øvre grænse på forbrug af data på 1.000 GB per måned. Det svarer til, at man kan se film i HD på Netflix i 1.000 timer.

YouSee har lavet en oversigt over, hvor meget data man bruger på forskellige apps og tjenester på nettet.

YouSee’s mobilkunder er på Danmarks bedste mobilnetværk – nemlig TDC NETs mobilnetværk, der for femte år i træk er målt til Danmarks bedste af Teknologisk Institut. Dermed får mobilkunderne på landsplan hele 18 pct. hurtigere download og 29 pct. hurtigere upload-hastigheder end på andre mobilnetværk.

Kontakt:

Pressekontakt TDC Group Presse tlf.: +45 70203510 email: tdcpresse@tdc.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fri-data-til-yousee-kunder-hele-sommeren?releaseId=13592406

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu