PRM / Friends-børnetøj åbner egen butik i Hvalsø

9. oktober 2018 08:00 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra Coop Danmark A/S

For første gang får Coops baby- og børnetøjsmærke, Friends, sin egen butik.

Torsdag 11. oktober åbner den første Friends-butik. Det sker i det nye center Søtorvet i Hvalsø. Den er godt 150 kvm., og indeholder det fulde sortiment af Friends baby- og børnetøj, suppleret med legetøj og Änglamark til samme målgruppe, de 0-10 årige.

Igennem ca. 40 år har Friends været Coops eget mærke inden for baby- og børnetøj, kendetegnet ved meget høj kvalitet, omfattende test og særlige, skærpede krav til indhold af kemi. Hidtil er varerne kun blevet solgt i Kvickly, SuperBrugsen og på Coop.dk Shopping.

“Friends er et af Danmarks tre kendteste mærker inden for børnetøj. Derfor synes vi, at det er spændende og prøve om mærket kan klare sig på egen hånd, altså i sin helt egen butik,” siger kategorichef Anne Marie Hartmann, Coop.

Det er direktør Kim Kanstrup, Hvalsø Brugsforening, der både står bag det nye center, Søtorvet, og ideen om at åbne en selvstændig Friends butik i Hvalsø.

“Hvalsø er et smørhul for børnefamilier, og vi har manglet en butik for den yngste aldersgruppe. Da det er kvalitets- og miljøbevidste folk, der bor her, synes jeg, at det var indlysende at åbne en Friends-butik her,” siger Kim Kanstrup.

Coop er klar til at åbne flere selvstændige Friends-butikker, hvis butikken i Hvalsø bliver en succes. I forvejen har man de seneste år haft stor fremgang for de selvstændige FDB Møbler-butikker.

Butikken åbner 11. oktober klokken 10.00, og det markeres med en række åbningstilbud.

Yderligere information:

Direktør Kim Kanstrup, Hvalsø Brugsforening, 4646 1515

Kategorichef Anne Marie Hartmann, 5159 2982

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/friends-bornetoj-abner-egen-butik-i-hvalso?releaseId=13561940

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu