ANNONCE

PRM / Fuld fart på efterårsferien på HEART med fordoblet besøgstal. 

23. oktober 2020 13:13 | Af: Ritzau Info
 

Blandt mejetærskere, traktorer og kunstoplevelser for hele familien nød 1569 besøgende efterårsferien på HEART. Sammenlignet med efterårsferien i 2019 er det en fordobling af besøgstallet.

Pressemeddelelse fra HEART – Herning Museum of Contemporary Art

“Efter en sommer med rekordstort besøg er vi utrolig glade for at se, at den store opbakning til museet holder ved, og besøgstallet stadig er stigende” fortæller museumsdirektør Holger Reenberg og fortsætter: “Vi oplever at udstillingen med Allan Ottes smukke og tankevækkende malerier taler til et bredt publikum, og det har været en kæmpe fornøjelse at se så mange børn og unge opleve værkerne her i ferien og tage del i udstillingen gennem de mange gratis formidlingstilbud vi tilbyder i hele huset.”

Udstillingen “Naturligvis – landskabsmalerier af Allan Otte” kan opleves indtil 24. januar. Udstillingen “Fabelagtigt – hovedværker fra samlingen” kan opleves indtil 28. marts.

Kontakt:

For yderligere info kontakt:
Museumsdirektør Holger Reenberg, tlf 4025 1033
eller
Kommunikationschef Thilde Nyborg, tlf 3144 3505

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fuld-fart-pa-efterarsferien-pa-heart-med-fordoblet-besogstal-?releaseId=13603001

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu